Blog

Terug naar overzicht
Mode trends 2019/2020

Mode trends 2019/2020

Mode trends

Dames mode

Kleur en prints, verschillende felle kleuren en dieren prints komen steeds meer in de mode voor dames, van shirts tot volledige jurken in het geel en panter. Je kan het maar gek genoeg niet bedenken. Ook bij Kelly Fashion zijn we dol op deze trend en hebben wij verschillende felle kleuren en prints in de winkel hangen. Wat deze winter ook weer helemaal in is zijn de schotse ruiten broeken, colberts of shirts of een hele look met ruiten print.

Heren mode

Voor de heren is de oversized en vierkante shirts helemaal de trend van nu, elke bekende bn'er zie je er in lopen van Lil kleine tot Andre hazes. Toevallig hebben we precies de merken van deze twee mannen in de winkel liggen en zijn het beide oversized vierkante shirts met beide hun eigen unieke logo. Bekijk de collectie van Andre Hazes AH6 en de collectie van Lil kleine jorik nu online op onze website www.kellyjeans.nl.

Winterjassen

Voor de winterjassen blijven de Parajumpers en Airforce jassen het goed doen, ook dit seizoen ben je weer helemaal hip met en mooie Parajumpers of Airforce winterjas. Voor vrouwen zijn de lange modellen met een mooie bontkraag in trek, Voor de mannen zijn de middel lengtes meer gewild.

AH6

Chat met ons