Blog

Terug naar overzicht

Modekleuren voorjaar 2017

Modekleuren voorjaar 2017

De lente van 2017… het woord lente alleen al geeft ons een blij gevoel. En dan zijn we nog niet eens begonnen over de lentekleuren van komend voorjaar. De modekleuren van de lente/zomer van 2017 zijn vrolijk, rustig, mooi en bovenal lekker zomers! We hebben de modekleuren van komend voorjaar voor je op een rijtje gezet.

Modekleur 1:Zacht roze, de kleur roze die je veel terugziet in woonaccessoires. Deze kleur, ook wel de kleur van de Pale Dogwood plant, bestaat uit meerdere zachtroze tinten welke loopt van de kleur van rozenkwarts (neigt iets meer naar paars), tot een zalmroze kleur (neigt iets meer naar oranje).
Modekleur 2:Blauw, welke dit voorjaar kan bestaan uit verschillende kleuren blauw. Het blauwe palet is zeer groot deze zomer en loopt van de kleur van een blauwe zee (met een turquoise tint), naar Lapis blauw (van de Lapis Lazuli steen, een vrij harde/donkere kleur blauw) en Niagara blauw (combinatie tussen groen en turquoise).
Modekleur 3:Orange, ideaal voor Koningsdag. Een felle, oranje kleur met een diep en vurig karakter.
Modekleur 4: Zacht geel, de gele kleur die je met Pasen vaak ziet. Deze ”Primrose geel” is zacht en combineert hierdoor makkelijker dan een felle kleur geel.
Modekleur 5:Groen, welke deze zomer bestaat uit de kleur legergroen en een wat lichtere tint daar van, welke lijkt op de kleur van bladeren en gras.
Modekleur 6:Hard roze, een vrolijke en opvallende kleur, perfect voor de zomer!
Modekleur 7:Hazelnootbruin, zoals prachtige bruine ogen. Deze mooie kleur is toch wel een van onze favorieten uit het pallet. Hazelnootbruin is makkelijk te combineren, straalt warmte en kracht uit en past bij elke huidskleur!

Chat met ons