Blog

Terug naar overzicht
Najaarstrends voor dames en heren

Najaarstrends voor dames en heren

Herfst/winter trends 2016/2017
Natuurlijk hebben we liever het hele jaar door lange en zonnige zomerdagen, maar als het op mode aankomt zijn wij blij dat het winterseizoen er weer aankomt! Van de herfst en winter collectie van 2016/2017 maakt ons hart namelijk een sprongetje! Denk aan stoere boots (ja, ook voor de heren!), prachtige laarzen, stoere parka’s, truien die niet alleen warm zijn maar ook ontzettend stijlvol en nog véél meer moois. Hieronder een aantal van de winter mode trends op een rijtje.

Strik it
De strikblouses geven damesblouses een vrouwelijk en klassiek karakter. De strikblouse wordt van oorsprong misschien bestempeld als tuttig, maar deze winter wordt het tegendeel bewezen! De strikblouse zien we in veel soorten en kleuren voorbij komen en zijn ver van tuttig deze winter.

Laag-op-laag
Zeker voor de heren geld... Laagjes zijn hot! ‘Layering clothes’ kan het hele jaar door, maar is bovenal handig voor de lente en herfst. In deze wisselvallige jaargetijden hebben we vaak problemen met het uitkiezen van een geschikte outfit voor het weer. Het dragen van meerdere lagen kleding is de perfecte oplossing, aangezien je gedurende de dag kleding kan uit- of aantrekken. 

Mooi rood is niet lelijk
Prachtige warme en rode kleuren zien we bij jassen, truien, jurken en noem maar op. Een rood kledingitem zorgt ervoor dat je opvalt en kracht uitstraalt! En is dat niet wat we allemaal wel willen?

Like an animal
Dierenprints zijn boo-ooming en komen dit jaar weer in net een andere vorm dan voorgaande jaren. Natuurlijke kleuren, tijgerprint, slangenprint, eigenlijk alles waar het woord print in zit is hot.

Fluweelzacht
Velvet, ofwel fluweel heeft deze winter een compleet nieuwe gedaante aangenomen. De zachte stof zien we dit jaar in lekkere frisse kleuren en met mooie pasvormen.

VooRUIT of achterRUIT? 
De geruite blouse is al jaren niet meer uit het modebeeld weg te denken. Dat vinden we niet gek, want de ruitenblouse is overal mee te combineren! Het geruite herenoverhemd is ook perfect geschikt voor de laagjestrend. 

In de plooi
Geplooide rokken en blouses passen zijn elegant en vrouwelijk. Lekker makkelijk als je niet veel moeite wilt doen en er toch goed uit wilt zien!

Bont en blauw
Winterjassen zien we dit jaar in veel verschillende kleuren en zelfs met gekleurde bontkragen, je kunt het zo gek niet bedenken! De gekleurde jassen en gekleurde bontkragen zijn uitgevoerd in verschillende kleuren, hierbij kun je denken aan een zwarte bontkraag, legergroene bontkraag, grijze bontkraag en zelfs een paarse bontkraag! Hoe cool is dat?

Ruches en ruffles! 
Ruffles zijn terug! Ruffles aan je kraag, ruffles bij de mouwen, ruffles aan jurkjes, ruffle ruffle ruffles! Deze ruffles zijn echter niet kinderachtig, maar geven je outfit een elegenate en vrouwelijke look, met een beetje drama natuurlijk (we blijven vrouwen...).

Bomb it like its hot
De bomberjacks was afgelopen jaar al een hit als luchtig zomerjasje, maar dit jaar is ook de winterse variant booming!

Chat met ons