Blog

Terug naar overzicht
Nieuwe Studio Anneloes items!

Nieuwe Studio Anneloes items!

Dé trend van nu!

Inmiddels is hip en comfortabel de nieuwe trend, en met de items van Studio Anneloes gaat dat zeker lukken! Dat zij heerlijke items in haar collectie heeft was inmiddels wel bekend. Maar wist je al van deze super toffe nieuwe items af?

Nieuwe collectie

In de nieuwe collectie zie je verschillende oude vertouwde items terug met een nieuwe twist! Onder andere de Poppy Royal blouse, die terugkwam met de fijne pasvorm, travelstof en de knoopsluiting. Maar dit keer met een super gave nieuwe print! Bekijk ook deze super toffe groene Startup trousers, deze zit super comfortabel en is door de effen kleur heel makkelijk te combineren met de andere fijne travelstof items van Studio Anneloes!

Onze Studio Anneloes items

Travelstof

Wist je al dat veel van de items van Studio Anneloes gemaakt zijn van een fijne travelstof? Als je deze items al wel eens aan hebt gehad weet je ongetwijfeld al dat deze stof super comfortabel zit! Wist je dat er verschillende kwaliteiten zijn? Namelijk Travel light, Travel medium, Travel heavy, Travel double en Travel fleece.

Door het gebruik van deze stof zitten de items niet alleen heel comfortabel maar blijven je items altijd kreukvrij, hoe fijn is dat! Ook is de stof heel ademend en zelfs UV-werend!

Ook niet onbelangrijk is het feit dat de travelstof een kleiner impact op het mileu heeft, daardoor kun je met een gerust hart je items van Studio Anneloes aanschaffen!

Onderhoud

Door de kreukvrije travelstof zijn de Studio Anneloes items super makkelijk te onderhouden, met deze tips kun je nóg langer genieten van jouw items!

  • Was je items altijd op een fijnwas programma op maximaal 30 graden, zodra het programma is afgelopen direct het item eruit halen en deze ophangen met de eventuele knopen gesloten.
  • Was altijd soortgelijke stoffen en kleuren bij elkaar, in dit geval alleen travelstof bij travelstof.
  • Gebruik liever een scheutje natuurazijn in plaats van wasmiddel, anders slechts een klein beetje gebruiken.
  • Gebruik geen wasverzachter, hierdoor kan je item uitrekken en verkleuren.

Combineren

Maar hoe combineer je deze té leuke items dan? Door de verschillende printjes op de items kun je deze heel makkelijk combineren! Kies bijvoorbeeld voor de Risan knit look blazer, de nieuwe Tess check blazer of de Mandy wool spencer!

Natuurlijk kunnen fijne schoenen ook niet ontbreken bij deze stijlvolle en comfortabele items! Kies bijvoorbeeld voor de boots en sneakers van Copenhagen en Nubikk.

Sneakers en boots

Chat met ons