Blog

Terug naar overzicht
Opkomende trends voorjaar 2022

Opkomende trends voorjaar 2022

Trends voorjaar 2022

Nu kerst en oud en nieuw weer achter de rug zijn, kunnen we ons weer volop focussen op de opkomende mode trends voor het voorjaar van 2022! Afgelopen september zijn namelijk alle nieuwe lente/zomer fashion trends getoond. Dit is natuurlijk super interessant, en ik kan niet wachten deze met jullie te delen!

Trenchcoat door de jaren heen

De trenchcoat is een zeer gewild item wat betreft voor- maar ook najaar jassen. In alle kleuren en maten zijn ze tegenwoordig verkrijgbaar. Zo ook bij Kellyjeans.nl verkopen wij veel van deze ontwerpen van merken als Giacomo en Drykorn! Combineer ze met je favoriete jeans en hakken voor een chique look en wees een echte trendsetter.

Broekpakken terug van weggeweest

De broekpakken zijn in dit blog natuurlijk niet te vergeten! Zo zitten ze niet alleen lekker, maar zijn ze ook nog eens super fashionable. Lange of korte broekspijpen, korte, driekwart of lange mouwen, alles is mogelijk! Ook bij Kellyjeans.nl hebben wij een ruim assortiment van deze fashion trend. Het merk Studio Anneloes springt er dan ook echt uit.

Studio Anneloes is een uniek kledingmerk dat als missie heeft om alle vrouwen sterk en zelfverzekerd te voelen, zodat ze hun ambities waar kunnen maken. De kleding is gemaakt van een combinatie van polyamide en lycra. Door deze synthetische vezels rekken de items tot 6 keer in hun lengte uit, maar keren ze daarna weer terug naar hun oorspronkelijke vorm. Dit is overigens ook wat de fashion items van Studio Anneloes zo ontzettend comfortabel maakt.

Begint deze fashion trend ook al bij jou te kriebelen? Neem dan snel een kijkje op onze webshop!

Blazers, blazers en nog meer blazers

De blazers zullen in de fashion trends van het najaar er gegarandeerd weer uit spatten! Je kunt deze fashion items namelijk eindeloos combineren. Bekende merken zoals Elias Rumelis en Studio Anneloes spannen de kroon. Tegenwoordig is de blazer verkrijgbaar in vele kleuren die kunnen worden afgestemd op de gelegenheid. Denk bijvoorbeeld aan rood voor de maand februari, blauw voor een frisse lente dag, wit voor de eerste warme dag in mei en zwart voor een klassiek avond dineren.

Nu zijn dit natuurlijk alleen maar voorbeelden. Maar laat je vooral inspireren door de vele kleuren en modellen die verkrijgbaar zijn in onze winkels, maar ook op onze webshop Kellyjeans.nl.

Loose jeans

Zowel voor mannen als voor vrouwen zijn de jeans met een losse pasvorm een echte fashion trend voor 2022. Voor vele zijn deze jeans niet meer weg te denken uit hun garderobe. Zo ook de boyfriend jeans! Deze jeans komt zowel voor met een hoge als met een lage taille en heeft een wat ‘mannelijkere’ uitstraling door de losse pasvorm. Vaak is de jeans wat getailleerd bij de billen en de bovenbenen, waarna hij iets wijder uitloopt naar beneden.

Weet je niet zo goed hoe je de jeans het beste kunt combineren? Dan heb ik hier wat tips! Combineer de jeans met je favoriete top, leren jack en sneakers voor een stoere look. Of ga voor een combinatie met een coltrui, blazer en hakken van een classy look!

Najaar trends 2022 bestellen

Ben jij nog opzoek naar meerdere fashion trends van 2022? Al de nieuwe fashion trends zijn gemakkelijk online te bestellen op kellyjeans.nl. Wij hebben namelijk een ruim assortiment en gaan tot het uiterste om je tevreden te houden! Kom je er niet uit? Dan helpen wij je graag online verder via de chat, een van onze social media platformen, de mail of telefonisch!

Gratis verzending boven de €49,95 en retourneren voor maar €2,95 binnen Nederland.

Chat met ons