Blog

Terug naar overzicht
Opkomende zomertrend 2022

Opkomende zomertrend 2022

Zomertrends 2022

Nu de koudere periode weer achter de rug is, is het tijd om al de vrolijke zomerprintjes weer uit de kast te halen! Naast het prachtige weer, zijn er ook weer nieuwe trends opgedoken in het modeland. Ben jij ook zo benieuwd naar deze trends? Lees dan snel verder!

Color blocking terug van weggeweest!

Kleur, kleur en nog eens kleur. Dat is precies waar deze trend voor staat, kleurrijke combinaties! Leef je uit en combineer eindeloos met roze, blauw, oranje, paars en ga zo maar door.

Vind je het nog wat spannend om allerlei te gekke kleuren met elkaar te combineren? Kies dan voor kleuren die wat dichter bij elkaar liggen. Denk hierbij vooral aan de kleurcombinaties; roze en rood, blauw en beige en geel en oranje! Daarnaast zou je natuurlijk ook nog voor de keuze kunnen gaan waarbij je een felle kleur met zwart op witte items combineer. Hierdoor is je outfit wat rustiger maar even goed super stijlvol!

Van de jaren ’90 naar 2022..

Een trend die zeker niet te vergeten mee te nemen is in dit blog is de jaren ’90 trend! De mom jeans, crop tops, low-rise jeans en vetertops zijn niet meer weg te denken in jouw zomergarderobe!

De mode uit de jaren ’90 draaide vooral om eenvoudige maar ook comfortabele outfits. De kledingstukken bieden veelzijdigheid waardoor je snel al een goede outfit bij elkaar kunt stellen. De uitspraak, ‘Goed kleden, waar je ook heengaat’ is dan ook zeker gepast bij deze trend.

Iconic biker jackets

Inmiddels zijn we alweer bij de derde trend van het blog aangekomen, de biker jacket! De biker jacket is een écht tijdloos ontwerp en nog steeds razend populair. Een korte, lange, oversized of aangesloten pasvorm, de bikers komen in alle soorten en maten. Zo zijn de jassen tegenwoordig niet alleen in de kleur zwart te verkrijgen maar ook in andere kleuren en printen.

Kellyjeans biedt haar klanten een ruim aanbod leren jassen van de merken; Goosecraft en Alter Ego. Beide merken zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en samenstellen van leren jassen en hebben diverse modellen op de markt. Ben jij ook zo nieuwsgierig geworden naar de leren jassen? Neem dan snel een kijkje in een van onze winkels, of shop online!

Powersuits

Dan komen we alweer neer op de laatste vooruitkomende trend, namelijk het pak! Zowel voor mannen als voor vrouwen is een pak niet meer te missen in jouw garderobe. Zowel aangesloten als oversized zijn de pakken gemakkelijk te combineren met je favoriete broek, jeans, top en schoenen! Kortom, is het pak een investering waar je alle kanten mee op kan.

Zomertrends 2022 online shoppen!

Ben jij nog opzoek naar meerdere zomertrends van 2022? Al de nieuwe fashion trends zijn gemakkelijk online te bestellen op kellyjeans.nl. Wij hebben namelijk een ruim assortiment en gaan tot het uiterste om je tevreden te houden! Kom je er niet uit? Dan helpen wij je graag online verder via de chat, een van onze social media platformen, de mail of telefonisch!

Gratis verzending boven de €49,95 en retourneren voor maar €5,00 binnen Nederland.

Chat met ons