Blog

Terug naar overzicht
Parajumpers jassen

Parajumpers jassen

De Parajumpers jas is sinds een aantal jaar niet meer weg te denken uit het straatbeeld. En dat vinden wij totaal geen verassing! De Parajumpers jassen hebben namelijk een prachtig model en zijn ook super praktisch en warm. Dit maakt dat de jassen met vrijwel elke outfit zijn te combineren.

Parajumpers jas dames

Voor dames hebben wij deze winter verschillende modellen:

Parajumpers jas Angie

De Parajumpers Angie is een heerlijke warme winterjas met een prachtige nauw aansluitende pasvorm. De jas heeft een waterbestendige behandeling gehad waardoor de jas jou ook bij slecht weer heerlijk warm zal houden. De jas heeft een afneembare bontkraag.

Parajumpers jas Skimaster

Zoals de naam al doet vermoeden is de Parajumpers Skimaster een model dat ontwikkeld is voor barre en koude omstandigheden tijdens het skiën. Daarom zal je het met de Skimaster niet snel meer koud hebben. De skimaster heeft een bontkraag, maar deze is ook afneembaar voor als je bijvoorbeeld wilt afwisselen. De jas heeft een prachtig slim fit model.

Parajumpers jas Long bear

De Parajumpers Long Bear is een lange, warme winterjas. De jas heeft een afneembare capuchon. De capuchon is afgewerkt en bekleed met bont. Bij dit model zijn de naden getapet waardoor de wind niet door de naden naar binnen kan komen en je het nooit meer koud zult hebben! Verder heeft de jas een mooie slanke, getailleerde pasvorm.

Parajumpers jas Irene

De Parajumpers Irene is een lange lichtgewicht jas. De jas heeft een zachte donsvoering. De jas heeft twee ventilatiegaatjes onder de arm en een prachtig nauw aangesloten model.

Parajumpers jas Juliet

De Parajumpers Juliet is ook zo’n heerlijke lichtgewicht jas, maar dan met een kort model. De jas heeft een donsvulling en twee zakken met ritssluiting aan de voorkant. Verder heeft de jas ventilatiegaatjes onder de armen.

Parajumpers jas Selma

De Parajumpers Selma is een lange winterjas met bontkraag. De jas is volledig gevuld met dons en heerlijk warm. De jas heeft een mooie aangesloten fit.

Parajumpers jas Geena

De Parajumpers Geena is een lichte donsjas zonder capuchon. De jas heeft twee zakken aan de voorkant met ritssluiting. De jas heeft een mooie nauw aangesloten fit.

Parajumpers dames jassen

Parajumpers jas heren

Voor de heren hebben wij de volgende modellen:

Parajumpers jas Marcus man

De Parajumpers Marcus Man is een heerlijke warme winterjas. De jas is water- en winddicht. Hierdoor is deze jas heerlijk warm en geschikt voor barre omstandigheden. Verder heeft de Marcus een stoer model met grote zichtbare knopen.

Parajumpers jas Gobi man

De Parajumpers Gobi man heb je in twee verschillende versies:

De Gobi Base Man is een stoer Bomberjack met capuchon zonder bont. De Gobi Man heeft een capuchon met bontkraag. De bomber heeft meerdere zakken aan de voorkant en ook twee binnenzakken. De jas is ontworpen voor zeer koud weer.

Parajumpers jas Nolan

De Nolan man van Parajumpers is een stoer jack met een opbergvak op de achterkant van de jas. Verder heeft de jas twee steekzakken aan de zijkant. Deze jas is heerlijk als tussenjas op een heerlijke lente of herfstdag, of op een zonnige winterdag. De jas heeft een donsvulling.

Parajumpers jas Harraseeket

De Parajumpers Harraseeket is een heerlijke warme winterjas van een lichte waterproof polyester. De jas heeft een capuchon met afneembaar bont. De binnenkant van de jas heeft drie grote zakken. De jas heeft een elastische band voor een prachtige gedetailleerde fit.

Parajumpers jas Right hand man

Net als bij de Gobi hebben wij ook bij de Parajumpers Right hand een versie met – en zonder bontkraag. De Right hand man is een heerlijke warme winterjas met een stoere bontkraag. De naden rondom de capuchon, schouders en oksel zijn met tape afgewerkt. Hierdoor kan er geen wind door de jas komen en is de jas heerlijk warm. De jas heeft meerdere zakken, waaronder twee handwarmerzakken aan de voorkant. Ook heeft de jas een binnenzak met rits. De Parajumpers Right hand base man is hetzelfde model, maar dan zonder bontkraag.

Parajumpers jas Fire man

De Fire Man van de Parajumpers is een stoer bomberjack. Ook bij dit model zijn de naden van de jas met tape afgewerkt, zodat er geen wind door de naden naar binnen kan komen.

De jas heeft een dubbele kraag en twee zakken aan de voorkant waar je je handen kunt opwarmen. Ook heeft de jas twee binnenzakken.

Parajumpers jas Kodiak man

De Parajumpers Kodiak man is een lange winterjas met afneembare capuchon. De jas heeft meerdere zakken en ook deze jas heeft twee opwarmzakken aan de voorkant voor je handen. De jas heeft vier binnenzakken. Door middel van een aantrekkoord kun je de jas perfect in model brengen.

Parajumpers jas Last Minute man

De Parajumpers Last Minute man is een licht gewicht jas met dons vulling. De jas heeft twee zakken met ritssluiting en een borstzak met rits. Heerlijke lichte jas.

Parajumpers Ugo Man

De Parajumpers Ugo Man is net als de Last Minute ook een een lichtgewicht dons jas. De Parajumpers Ugo Man jas is gevoerd met dons en is voorzien van tweezijdige ritssluiting en zakken met ritssluiting. De jas heeft extra ventilatie stukken onder de arm.

Parajumpers heren jassen

Chat met ons