Blog

Terug naar overzicht

Parisian Chic Style

Parisian Chic kan worden omschreven als een chique en nonchalante elegantie, welke we o.a. terugzien bij Franse modellen en mode iconen. Neem bijvoorbeeld Inès de la Fressange, Frans model, mode icoon, ook wel bekend omdat ze een bekend muse was van Chanel en ambassadeur van L’Oréal Paris. Inès is hét voorbeeld van de Parisian Chique Stijl: lang, donker, mooi en een natuurlijke elegantie.

Maar deze elegante, Franse stijl bestaat niet alleen uit mooie en chique outfits, maar kan eerder worden gezien als een levensstijl. Combineer je favoriete kleding met een chique en tijdloos item en creëer een natuurlijke elegantie. 

Over het algemeen bevat deze chique stijl veel zwart, aangezien deze je langer en slanker doen ogen. Denk hierbij aan de ‘little black dress’, een mooie zwarte skinny jeans, een zwarte flared jeans en zwarte high heel. Wanneer je gaat voor een zwarte jeans is het wel noodzakelijk om te kiezen voor een jeans met een luxe uitstraling, dus zonder scheuren en geen baggy stijl. Ook een zwarte kokerrok gecombineerd met zwarte pumps past bij de stijl van de Parisiennes. Combineer je outfit met een mooie trens coat, vrouwelijk leren jack, denim jack of aangesloten blazer (laat je sweater vooral in de kast hangen voor wanneer je weer thuis op de bank ploft) en eventueel een (zwarte) hoed. Maak tot slot je Parisian Chic Look af door je make-up neutraal te houden! Een lichte foundation, mascara en wat lipstick is voldoende.

Paris, c'est la vie! Bon weekend!

Chat met ons