Blog

Terug naar overzicht
Sieraden Trends 2017

Sieraden Trends 2017

De oorbellen, kettingen en ringen trends voor 2017

Wanneer het over fashion trends gaat betrap ik mezelf er gauw dat mijn gedachten meteen naar de laatste kleding trends gaan. Dit aangezien ik in de kleding werk en geen genoeg kan krijgen van kleding (trends). Hierdoor laat ik sieraden vaak achterwege, wat eigenlijk wel jammer is, aangezien sieraden je outfit net die finishing touch kunnen geven! In deze blog heb ik mijzelf voor de verandering dus maar eens verdiept in de sieraden trends van dit jaar. In eerste instantie ben ik het voor mezelf gaan uitspitten, maar ach het is toch nog leuker als ik jullie ook op de hoogte stel? De sieraden trends hebben een overheersend thema: revival of the nineties! 

Oversized oorbellen

Oversized kleding is al langer een trend en nu zijn ook grote oorbellen een musthave! Grote ringen, oorbellen met parels of andere poespas, als het opvalt is het hot! Draag je oversized oorbellen? Hou de rest van je outfit dan rustig.

Chokers

Oud nieuws, maar ze blijven leuk! En ze komen deze zomer in zoveel verschillende vormen, daar zijn de chokers van 2016 niks bij. Dikke chokers, velvet chokers, zijde chokers, glimmende chokers, chokers, chokers, chokers. Ben jij de juiste choker nog niet tegen gekomen? Wees dan creatief en maak zelf jouw eigen persoonlijke choker. 

Little earrings

Naast de oversized oorbellen, zijn ook ultra kleine oorbelletjes hot! Handig, want zo kun je oneindig veel oorbellen naast elkaar kwijt! Draag bijvoorbeeld een klein steentje en twee kleine ringetjes (of een klein ringetje en twee kleine steentjes) naast elkaar in een oorlel. Kleine oorbelletjes zijn niet alleen trendy, maar ook praktisch. Je hoeft ze namelijk niet elke nacht uit je oor te halen voor het slapen gaan.

Ring oorbellen of staaf oorbellen

Grote dunne ringen, staafjes, of allebei; een staafje met een ringetje. Strakke, grafische vormen en lijnen doen het goed deze zomer! Zo ook kleine driehoeken, open rondjes en kleine staafjes. Wanneer je voor oorringen gaat geldt: hoe groter hoe beter! Ook hierbij kun je variëren met bijvoorbeeld rond, sterren, hartjes, driehoeken en andere vormen.

Arm cuffs

Grote, opvallende sieraden om de polsen zijn een hit deze zomer! Weer met dezelfde stijl, grafische en strak. Laat ze extra opvallen door er meerdere naast elkaar te dragen. Ook de ouderwetse slavenarmbanden mogen weer tevoorschijn gehaald worden!

Grote ringen

Uiteraard kunnen grote ringen niet achter blijven. Maak het lekker heftig door meerdere ringen aan 1 vinger te dragen! (zolang je je vinger nog wel kunt buigen hihi). Lekker dik en groot!

Chat met ons