Blog

Terug naar overzicht
Studio Anneloes Jumpsuits

Studio Anneloes Jumpsuits

Studio Anneloes Jumpsuits

Studio Anneloes is een Nederlands modemerk dat bekend staat om zijn stijlvolle en tijdloze ontwerpen. Studio Anneloes is opgericht in 2006. Onderhand heeft het merk al meer dan 300 verkooppunten door heel Nederland! Daarnaast heeft is het merk geliefd bij vrouwen van alle leeftijden vanwege de hoge kwaliteit van de kledingstukken en de perfecte pasvorm. Een van de populairste items van Studio Anneloes zijn de jumpsuits! Meer te weten komen over de Jumpsuits? Lees dan snel dit blog verder!

Studio Anneloes Jumpsuits Kellyjeans

Studio Anneloes Jumpsuits. De Studio Anneloes jumpsuit is dé echte ‘must-have’ voor elke vrouw die op zoek is naar comfortabele en toch modieuze kleding. De jumpsuits zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en kleuren, zodat er voor iedere smaak en gelegenheid wel een geschikte jumpsuit te vinden is.

Wat de jumpsuits van Studio Anneloes zo bijzonder maakt, is de aandacht voor detail en de perfecte afwerking. Elk ontwerp is zorgvuldig uitgedacht en vervaardigd met oog voor kwaliteit en comfort. Of je nu op zoek bent naar een casual jumpsuit voor een dagje uit of een chique jumpsuit voor een speciale gelegenheid, bij Studio Anneloes vind je altijd een jumpsuit die bij jou past.

Naast de jumpsuits biedt Studio Anneloes ook een uitgebreide collectie aan andere kledingstukken, zoals blouses, broeken, jurken en jassen. Alle items zijn ontworpen met oog voor detail en vakmanschap, waardoor je altijd verzekerd bent van een stijlvolle en tijdloze toevoeging aan je garderobe.

Uitgebreide collecties

Naast de uitgebreide kledingstukken van Studio Anneloes, brengen zij veel diverse printjes en kledingstijlen uit. Hun missie is om een wereld te creëren waarin vrouwen zich sterk, comfortabel en zelfverzekerd voelen. Met respect voor elkaar en voor de omgeving.

In elke collectie proberen zij meerdere kleuren terug te brengen, zodat je de kleding uit verschillende collecties evengoed creatief met elkaar kunt combineren. Is dat niet supertof?

Studio Anneloes richt zich op duurzaamheid!

Ook Studio Anneloes houdt zich veel bezig met de duurzaamheid rondom het bedrijf. Zo produceren zij een minimale voorraad. Hierdoor kunnen zij voorzien in de behoefte van de klant en voorkomen ze overproductie. Mocht er toch iets overblijven, doneren zij dit aan het goede doel.

Naast de voorraad, vindt Studio Anneloes het ook belangrijk dat de kleding ‘Made to last’ is. De travelstof die je veel voorbij ziet komen, is gemakkelijk te onderhouden, waardoor er een lagere impact wordt gerealiseerd. Ook is het merk transparant over haar impact op het milieu. Om dit overzichtelijk te maken, is er een Footprint Meter geïntroduceerd. Deze is terug te vinden op hun website.

Studio Anneloes shop je online bij Kellyjeans.nl!

Wil je zelf ervaren waarom Studio Anneloes zo geliefd is bij modeliefhebbers over de hele wereld? Neem dan een kijkje in de online shop van Studio Anneloes en ontdek de prachtige collectie jumpsuits en andere kledingstukken. Met Studio Anneloes voeg je gegarandeerd een vleugje elegantie en stijl toe aan je kledingkast.

Chat met ons