Blog

Terug naar overzicht
Tassen trends voorjaar 2017

Tassen trends voorjaar 2017

Tassen trends voorjaar 2017

Bij elk seizoen hoort een nieuwe tassentrend. En bij een nieuwe tassen trend hoort een nieuwe tas! ‘Are you with me?’. Helaas is het al net Valentijnsdag geweest, anders hadden we onze boys misschien nog lief aan kunnen kijken. Van tassen krijgen we namelijk nooit genoeg! Een nieuwe tas is een goede investering, omdat je een tas elke dag gebruikt en iedereen hem ziet. Al is het ijskoud en zie je niks van je outfit door je grote winterjas, je tas blijft altijd zichtbaar! En wat is er leuker dan het kopen van een nieuwe tas? 

Een grote shopper, een leren rugzak een trendy schoudertasje of toch een mooie clutch? Allemaal pareltjes en iedere variant heeft zijn voor- en nadelen.

Shop nu de tassentrend voor dit voorjaar

De nieuwe tassen trends zijn weer om blij van te worden! En omdat het nog leuker is om goed nieuws te delen, hebben we de leukste tassen trends voor jullie op een rij gezet. Doe inspiratie op en shop je favoriete tas meteen op Kellyjeans.nl, zorg dat jouw favoriet dit jaar niet (weer) net voor je neus wordt weg gegrist! 

Bucket Bag

De bucket bag zagen we vorig jaar al voorbij komen en is ook dit jaar weer een van onze favorieten! De bucket bag is een nonchalante tas die iets weg heeft van een plunje zak, maar dan met een chique karakter! We zien de bucket bag in verschillende kleuren en soorten, bijvoorbeeld met franjes.

Oversized, grote tas

Let’s go BIG! Lekker veel ruimte voor al onze troep (sorry voor mijn taalgebruik, maar jij hebt vast ook een aantal van die “stel dat…” artikelen in je tas hebt zitten). En ideaal voor als je gaat shoppen en onverwachts (oopsie) meer meeneemt dan je op de planning had. Daarnaast is de XL tas ook gewoon super trendy! Win-win situatie dus.

Rugzak

Even het high school gevoel terughalen! Vroeger was een rugzak alleen voor brugpiepers, ideaal om al je boeken in mee te sjouwen. Maar tegenwoordig is de rugzak een gewild mode-item! Gelukkig zijn de rugzakken wel wat mooier geworden dan vroeger. De ouderwetse Eastpak is ingeruild voor een chique leren rugzak.

Slangenprint tas

Like an Animal! Een dierenprint jas, jeans, blouse, T-shirt of schoenen heb je misschien al in je kast liggen. Maar daar hoort natuurlijk een bijpassende tas bij! Bijvoorbeeld een mooie leren tas met slangenprint of krokodillenprint. 

Legergroene tas

We love army!! Niet alleen de afgetrainde mannen, maar ook de stoere legergroene kleur en army prints. Wij vinden het dus erg fijn om deze kleur in alle mode-items terug te zien! Ook leuk als je een keer iets anders wilt dan een zwarte tas, maar wel voor een rustige, donkere kleur wilt gaan.

Chat met ons