Blog

Terug naar overzicht
Tassentrends lente/zomer 2019

Tassentrends lente/zomer 2019

Tassentrends lente/zomer 2019

Van speels tot classy, met de tassentrends van aankomende zomer kun je alle kanten op! Ben jij benieuwd wat de belangrijkste tassen trends zijn van dit jaar? Lees dan snel verder!

Heuptas

De heuptas maakte vorig jaar al een comeback. En ook in 2019 kun je weer niet om de heuptas heen! Heb jij nog geen heuptas? Schaf er dan snel een aan! De heuptas is namelijk niet alleen trendy, maar ook nog eens super handig! Hoe relaxt is het als je op een festival geen tasje aan je schouder of arm hebt hangen?

Heuptassen

Multi bag

Passen jouw telefoon, portemonnee, make-up etc. moeilijk in een klein heuptasje? Dan heb jij geluk dit jaar! Dit jaar is namelijk een nieuwe trend geïntroduceerd: de multi bag! De naam zegt het al, je gaat niet met één tas de deur uit, maar wel met twee of drie! Draag bijvoorbeeld een crossbody tas en een heuptas. Ideaal voor de twijfelaars onder ons, waarom kiezen als je ze ook allebei mee kunt nemen?

Logo tassen

De logomania houdt niet op! Sterker nog, dit jaar zien we niet alleen logo T-shirts en sweaters, maar ook tassenmerken vermelden weer duidelijk hun logo op de voorkant. Gaat een Chanel tas jouw budget te boven? Wij hebben de perfecte logo tas van Valentino! Super trendy en populair, maar net een prijsklasse lager dan de dure Chanel tassen en Gucci tassen.

Logo tassen

Tas met logo schouderband

Een trend die niet te missen is! Tassen met een brede schouderband van stof, met daarop het merklogo bedrukt. Een fijn aspect aan deze tassen is dat je de schouderband er vaak vanaf kunt halen, waardoor je kunt variëren met verschillende hengsels.

Tassen met logo schouderband

Oversized shopping bag

Natuurlijk ga je deze niet meeslepen naar een festival, maar voor het strand of naar je werk is het wel ideaal! Een oversized tas is trendy en praktisch! En eerlijk is eerlijk, hoe groot de tas ook is, bij ons vrouwen is de tas zo gevuld!

Shoppers

Vierkante tassen

Nette, klassieke, vierkante tassen met een stijlvolle uitstraling. Classy tassen zijn tijdloos en makkelijk te combineren. Wat houdt je tegen?

Vierkante tassen

Chat met ons