Blog

Terug naar overzicht
Trendalert: Platform schoenen!

Trendalert: Platform schoenen!

Platform schoenen zijn back-on-trend!

Schoenen met dikke plateauzolen zijn weer helemaal hot deze zomer!! De populaire platform schoenen komen in allerlei soorten en maten, je kunt het zo gek niet bedenken! Platform sneakers, platform boots, platform hakken… zet ‘platform’ voor de schoenen en je vind ze! De platform schoenen, ook wel flatform shoes, zijn daarnaast de perfecte uitkomst voor les petites filles onder ons. Met platform hakken kun je zomaar een kop groter lijken dan je eigenlijk bent! En de schoen heeft nog meer voordelen… Platform schoenen lopen namelijk ook een stuk lekkerder dan ‘normale schoenen’. Zo kunnen platform hakken wel ogen als hoge hakken, maar voelen als een klein hakje. Daarnaast hebben platform schoenen dikkere zolen (logisch), waardoor ze vrijwel altijd meer vering/demping hebben dan normale schoenen of sneakers.

De perfecte zomer trend!

Platform schoenen zijn de perfecte zomer trend. Draag sneakers met plateauzolen naar een zomers festival en je outfit oogt meteen een stuk modieuzer dan wanneer je weer ‘gewoon’ je all-stars uit de kast trekt. Plus: je lijkt net even wat langer én valt dus ook net even wat meer op! Voor een rockchick look draag je boots met plateauzolen onder een stoere outfit, bij voorkeur met leer (leren jasje, leren tasje etc.). Rock it babe! Maar ook platform sandalen zijn super leuk en maken je outfit net even anders. Draag flatform sandals met een high waisted short, een leren tasje en een hoed en je hebt de perfecte boho chic/festival look! Voeg er een jasje/gilet met franjes aan toe en je bent klaar voor het bekende Coachella Festival!

Spice it up met plateau zolen

Waren de Spice Girls ook jouw eerste favoriete popidolen? Dan vind jij deze trend waarschijnlijk net zo leuk als ik! Ik kan het mij nog goed herinneren, de eerste videoclips waar ik uren naar keek om alle danspasjes goed onder de knie te krijgen. En wanneer de ’bonte avond’dan bijna zover was MOEST ik natuurlijk ook precies dezelfde outfit als de dames uit de clip. Dus wat betekende dat? Precies! Ik moest ook van die platform boots onder mijn kleine pootjes! Je kunt je dus wel voorstellen hoe blij ik ben dat dit jeugdsentimentje weer back in the game is!

Doe je ook mee aan de platform trend? Natuurlijk kun je naar de stad om alle winkels af te zeulen naar de perfecte platform schoenen. Maar neem voordat je dat doet even een kijkje op onze webshop! Misschien zit er een leuke platform schoen voor jou tussen! Zo niet? Dan weet je in ieder geval al wat meer wat je niet (of juist wel) wilt en ben je al een eindje verder in je zoektocht!

Chat met ons