Blog

Terug naar overzicht
Truien en knitwear trends winter 2017/2018

Truien en knitwear trends winter 2017/2018

Truien en knitwear trends winter 2017 2018

Modetrends voor de truien van deze winter

Nu de gevoelstemperatuur eindelijk is gaan dalen, kunnen we er niet meer omheen. De winter is echt begonnen. En door de kou krijgen we natuurlijk meteen zin om lekkere warme truien en sweaters te dragen. Maar dat is geen excuus om elke dag in je oude Adidas trui naar je werk of school te gaan! En dat hoeft ook helemaal niet. Als je de nieuwe truien en knitwear trends bekijkt krijg je meteen zin om te shoppen!

Trui met wijde mouwen

Misschien heb je er al een op de kop getikt. Zo niet, dan wordt het hoog tijd dat je een trui aanschaft met wijde mouwen! Wat verstaan we onder een trui met wijde mouwen? Veel! Zo kun je gaan voor een trui met vlindermouwen (een lichtelijk pof-effect bij de ellebogen) of bijvoorbeeld een trui met wijd uitlopende mouwen (op dezelfde wijze als een flared jeans). Dit laatste is super leuk gecombineerd met een flared jeans en hakken!

Oversized trui

Naast truien met wijde mouwen doen ook oversized truien het nog steeds erg goed. Draag de oversized trui over een legging, skinny jeans of juist een boyfriend model voor een stoere look. Een paar casual sneakers eronder of je Dr. Martens en je “nonchy” look is compleet! Oversized Wat zijn we toch blij met deze trend! Want wijde truien zijn toch wel de meest comfortabele trend ever?!

Gestreepte trui

Stripes zijn altijd goed! De strepen lijken elk jaar weer terug te komen in de collecties. Strepen zijn makkelijk te combineren en geven je outfit een casual, trendy look.

Grof gebreide trui

Een grof gebreide trui is perfect voor een stoere, casual look! Bijvoorbeeld een grof gebreide trui met een kabelpatroon of ribstructuur. Ook leuk om te dragen over een (witte) blouse of met een van onze kraagjes eronder.

Trui met oortjes op capuchon

Dieren- en Disneylovers opgelet! Deze sweaters zijn echt een feestje om te dragen! Sweaters met “oortjes” op de capuchon zijn super hip deze winter! Bijvoorbeeld deze roze van Wanderlust, hoe leuk?

Coltrui

Net als elk jaar, zien we ook dit jaar de coltrui weer bij veel blogsters- en vlogsters voorbij komen. Eerder zagen we al dat een coltrui ook gedragen werd onder een jurkje met spaghettibandjes. Dit jaar wordt de coltrui ook gedragen onder een oversized trui of vest.

Sporty sweaters

We gaan nog even door op de sportieve trend van vorig jaar! Niet alleen sportief, maar ook nog eens comfy! Eenvoudige sweaters, welke we vroeger alleen in onze vrije tijd aantrokken kun je nu gewoon naar je werk dragen!

Fantasietruien

Zoals de titel al zegt, laat je fantasie maar op de loop! Truien met opvallende prints, dierenoren (zoals eerder genoemd), ruches, in magische, velle kleuren, met metallic, je kunt het zo gek niet bedenken!

Velvet truien

Uiteraard kunnen truien niet achterblijven met de velvet trend! Velvet truien zijn er in allerlei kleuren en materialen. Een velvet trui geeft je outfit een net wat meer uitgesproken uitstraling dan een normale trui.

Kraagjes onder je trui

De witte blouse of kraag onder de trui wordt naar een nieuw level getild! Denk aan kraagjes met dierenprint, ogen, sterren en glitters. Geeft een leuke twist aan je winterse outfit!

Bekijk onze truien collectie voor heren

Bekijk onze truien collectie voor dames

Chat met ons