Black Friday 2023

Black Friday 2023

Profiteer hier van onze Black Friday Actie. Je ontvangt tijdens het Black Friday Weekend korting tot 40% op geselecteerde artikelen. De producten zullen op 24 november 2023 worden afgeprijsd en op deze pagina worden getoond. De actie is geldig tot en met zondag 26 november 2023.


producten zichtbaar

Wat is Black Friday?

Black Friday is een startschot voor kerstinkopen, wat van oorsprong in Amerika begon, maar inmiddels ook een bekend begrip is geworden in Nederland. Black Friday staat in het teken van korting en is dé dag waarop mensen beginnen met het doen van inkopen voor de December feestdagen. De term 'Black Friday' is gebaseerd op de overvolle winkelstraten die zwart zagen van de mensen. Dit lijkt misschien wat overdreven, maar dat is het niet! In Amerika kan het zelfs zo druk zijn rondom winkelcentra dat mensen hun auto al dagen van tevoren in de buurt parkeren. Het openbaar vervoer is namelijk geen optie met zoveel volle tassen.

Black Friday in Nederland

Ook in Nederland kan de consument er niet meer omheen. Overal in Nederland wordt geadverteerd met Black Friday kortingen om klanten te trekken. Het is de start van het uitverkoopseizoen. Natuurlijk zijn er altijd al producten in de uitverkoop, maar tijdens Black Friday zijn deze producten zeker geen afdankertjes. De kortingen kunnen zelfs wel oplopen tot 80%! Niet alleen in de kleding, maar ook elektronica en witgoed zullen worden aangeboden tegen extreem lage prijzen.

Black Friday VS Cyber Monday

Black Friday is van oorsprong de vrijdag na Thanksgiving en Cyber Monday is de maandag daarop. Beide dagen staan in het teken van korting. Wanneer je op Black Friday shopt heb je nog alle keus en zal je de beste koopjes kunnen inslaan. Daarentegen zal het wel enorm druk zijn. Op Cyber Monday is de ergste drukte voorbij, maar heb je wel kans dat de leukste items als weg zijn. Als online shop geven wij daarom het hele weekend korting en heeft iedereen de kans om de gaafste items in te slaan voor mooie prijzen.

Black Friday online

Naast de online kortingen in onze winkels, zijn ook alle afgeprijsde artikelen op onze webshop te vinden. Je hoeft dus tegenwoordig niet meer de deur uit voor mooie kortingen. Bestel jouw Black Friday sale-artikelen bij ons voor 15.00 uur en je hebt het de volgende werkdag al in huis. Gratis verzending boven de €49,95! Wil je op de hoogte gehouden worden van deze actie en andere acties? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief of volg ons op Instagram Men, Instagram Women en Facebook.

Extra korting voor vaste klanten!

Naast onze korting op geselecteerde artikelen geven wij onze vaste klanten deze tijd altijd een extra korting om hun loyaliteit te belonen en onze waardering naar onze vaste klanten te uiten. Wil jij ook bij onze Kelly Family behoren en exclusieve kortingen ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Chat met ons