Calvin Klein ondergoed

Shop al het ondergoed van Calvin Klein hieronder. Calvin Klein is een van de meest toonaangevende merken in de fashion industrie. Het merk staat bekend door de simpliciteit van de collecties en het streven naar functionele kleding. Meer weten over dit merk en haar ondergoed? Lees onderaan de pagina verder!


producten zichtbaar

Calvin Klein ondergoed

Naast dat Calvin Klein prachtige kledingcollectie verkoopt, is haar ondergoed collectie ook super populair. Het ondergoed van Calvin Klein is beschikbaar in verschillende materialen, kleuren en stijlen, en altijd voorzien van het karakteristieke CK logo. Daarnaast is het ondergoed van Calvin Klein geschikt voor elke outfit, naast dat het ondergoed namelijk erg comfortabel is, is het ondergoed ook geschikt voor elke gelegenheid. Welk model is jouw favoriet?

Eerste collectie ondergoed

Het merk Calvin Klein is begonnen met ondergoed collecties, die door vele marketingcampagnes waarin ze samenwerkte met grote sterren, een hit werden. Tot op de dag van vandaag zijn de ondergoed collecties van Calvin Klein nog steeds erg populair en is het ondergoed in verschillende stijlen verkrijgbaar.

Calvin Klein en duurzaamheid

Naast dat Calvin Klein populair en stijlvol ondergoed produceert, zijn ze ook nog eens duurzaam. In 2018 sloot Philips-Van Heusen Corporation zich aan bij Fashion for Good. Fashion for Good verbind onder andere merken en leveranciers met elkaar, om gezamenlijk aan de slag te gaan om de productieketen nog traceerbaarder en transparanter te maken.

Hiernaast werkt Calvin Klein ook nog samen met The Better Cotton Initiative. Deze organisatie wilt ervoor zorgen dat over de hele wereld de katoenproductie beter wordt. Er moet namelijk verbetering komen voor de mensen die er werken, voor wat het milieu waarin het katoen groeit en voor de toekomst van de sector. Calvin Klein gebruikt voor zijn ondergoed collecties dan ook het katoen van de boeren die een licentie hebben om Better Cotton de verkopen. Om niet te vergeten heeft Calvin Klein tegenwoordig ook een collectie inclusief ondergoed die volledig duurzaam zijn geproduceerd.

Calvin Klein ondergoed bestellen

Kortom is het ondergoed van Calvin Klein erg populair en verkrijgbaar is veel verschillende stijlen. Bekijk snel onze collectie van Calvin Klein ondergoed op kellyjeans.nl of bezoek een van onze winkels in Hoorn, Heerhugowaard of Purmerend. Gratis verzending boven de €49,95 en gratis retourneren. Bekijk de Calvin Klein ondergoed collectie hierboven!

Chat met ons