Calvin Klein T-shirt

Shop al de T-shirts van Calvin Klein hieronder. Calvin Klein is een van de meest toonaangevende merken in de fashion industrie. Het merk staat bekend door de simpliciteit van de collecties en het streven naar functionele kleding. Meer weten over dit merk en haar T-shirts? Lees onderaan de pagina verder!


producten zichtbaar

Calvin Klein T-shirt

Calvin Klein biedt een brede moderne collectie T-shirts voor heren en dames. Van klassieke witte T-shirts tot T-shirts in vele andere kleuren. Al de modellen zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en staan bekend om hun comfortabele fit en duurzaamheid. Door de zorgvuldige afwerkingen, worden deze simpele kledingstukken klassieke essentials. Kortom zijn de modellen van de T-shirt collectie van Calvin Klein niet in jouw garderobe te missen. De T-shirts zijn namelijk makkelijk te combineren met een jeans of een rok! Met een T-shirt van Calvin Klein, zit je er dus nooit naast.

Calvin Klein en duurzaamheid

Naast dat Calvin Klein stijlvolle T-shirts produceert, zijn ze ook nog eens duurzaam. In 2018 sloot Philips-Van Heusen Corporation zich aan bij Fashion for Good. Fashion for Good verbind onder andere merken en leveranciers met elkaar, om gezamenlijk aan de slag te gaan om de productieketen nog traceerbaarder en transparanter te maken.

Hiernaast werkt Calvin Klein ook nog samen met The Better Cotton Initiative. Deze organisatie wilt ervoor zorgen dat over de hele wereld de katoenproductie beter wordt. Er moet namelijk verbetering komen voor de mensen die er werken, voor wat het milieu waarin het katoen groeit en voor de toekomst van de sector. Calvin Klein gebruikt voor zijn T-shirt collecties dan ook het katoen van de boeren die een licentie hebben om Better Cotton de verkopen. Om niet te vergeten heeft Calvin Klein tegenwoordig ook een collectie inclusief T-shirts die volledig duurzaam zijn geproduceerd.

Calvin Klein T-shirt bestellen

Kortom zijn de T-shirts van Calvin Klein gemaakt van hoogwaardig materiaal en makkelijk te combineren. Bekijk snel onze collectie van Calvin Klein T-shirts op kellyjeans.nl of bezoek een van onze winkels in Hoorn, Heerhugowaard of Purmerend. Gratis verzending boven de €49,95 en gratis retourneren. Bekijk de Calvin Klein T-shirt collectie hierboven!

Chat met ons