Calvin Klein trui

Shop alle truien van Calvin Klein hieronder. Calvin Klein is een van de meest toonaangevende merken in de fashion industrie. Het merk staat bekend door de simpliciteit van de collecties en het streven naar functionele kleding. Meer weten over dit merk en haar truien? Lees onderaan de pagina verder!


producten zichtbaar

Calvin Klein trui

De truien van Calvin Klein zijn niet alleen stijlvol, maar ook goed te combineren met andere kledingstukken van de Calvin Klein collecties. Denk bijvoorbeeld aan een stoere Calvin Klein jeans voor de heren en een denim rok voor de dames. Daarnaast komen de truien van Calvin Klein in verschillende modellen, van slim tot oversized en van straight tot getailleerd.

Calvin Klein en duurzaamheid

Naast dat Calvin Klein stijlvolle truien produceert, zijn ze ook nog eens duurzaam. In 2018 sloot Philips-Van Heusen Corporation zich aan bij Fashion for Good. Fashion for Good verbind onder andere merken en leveranciers met elkaar, om gezamenlijk aan de slag te gaan om de productieketen nog traceerbaarder en transparanter te maken.

Hiernaast werkt Calvin Klein ook nog samen met The Better Cotton Initiative. Deze organisatie wilt ervoor zorgen dat over de hele wereld de katoenproductie beter wordt. Er moet namelijk verbetering komen voor de mensen die er werken, voor wat het milieu waarin het katoen groeit en voor de toekomst van de sector. Calvin Klein gebruikt voor zijn truien collecties dan ook het katoen van de boeren die een licentie hebben om Better Cotton de verkopen. Om niet te vergeten heeft Calvin Klein tegenwoordig ook een collectie inclusief truien die volledig duurzaam zijn geproduceerd.

Calvin Klein trui bestellen

Kortom zijn de truien van Calvin Klein niet alleen stijlvol maar ook duurzaam. Hierdoor heb je lang plezier van een Calvin Klein trui. Bekijk snel onze collectie van Calvin Klein truien op kellyjeans.nl of bezoek een van onze winkels in Hoorn, Heerhugowaard of Purmerend. Gratis verzending boven de €49,95 en gratis retourneren. Bekijk de Calvin Klein truien collectie hierboven!

Chat met ons