Cyber Monday

Cyber Monday Actie

Profiteer hier van onze Cyber Monday Sale. Ontvang alleen vandaag tot 30% korting op geselecteerde artikelen! Deze actie is alleen geldig op maandag 28 november.


producten zichtbaar

Wat is Cyber Monday?

Cyber Monday is de opvolger van Black Friday en luidt de start van de kerstverkoop van online winkels. Op Cyber Monday is het leuk shoppen voor de consument, omdat er bij vele winkels extreem hoge kortingen worden uitgedeeld. Een beter moment om de beste koopjes te jagen bestaat er niet! Cyber Monday valt altijd op de eerste maandag na Thanksgiving, een nationale feestdag in Amerika die oorspronkelijk gevierd werd om hun dank te tonen na een goede oogst.

Cyber Monday online

Naast de online kortingen in onze winkels, zijn ook alle afgeprijsde artikelen op onze webshop te vinden. Je hoeft dus tegenwoordig niet meer de deur uit voor mooie kortingen. Bestel jouw Cyber Monday sale-artikelen bij ons voor 15.00 uur en je hebt het de volgende werkdag al in huis. Gratis verzending boven de €49,95. Wil je op de hoogte gehouden worden van deze actie en andere acties? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief of volg ons op Instagram Men, Instagram Women en Facebook.

Chat met ons