Driekwart


producten zichtbaar

Driekwart broek merken

Op Kellyjeans.nl hebben we zeer veel verschillende merken die driekwart broeken ontwerpen en verkopen. Naast dat je driekwart broek comfortabel moet zijn, is stijl ook zeker niet te vergeten! Wie dat niet vergeten zijn te laten zien in hun collecties zijn vooral Studio Anneloes en Jane Lushka. Beide merken vinden het namelijk belangrijk dat comfort en stijl voorop staat. Wacht niet langer en check snel de items!

Driekwart broek combineren

Naast dat comfort belangrijk is bij een driekwart broek, is ook een beetje stijl niet vergeten! Maar hoe combineer je de driekwart broek nou het best? Hier een paar voorbeelden! Combineer de driekwart broek met een getailleerde top en hakken voor een modieuze look of combineer de driekwart broek met een knoopvest en sneakers voor een comfortabele maar bewuste look! Wees vooral vrij in de keuze en doe waar je je goed bij voelt!

Driekwart broek bestellen

Ben jij ook zo enthousiast over het kopen van een driekwart broek? Wacht niet sneller en bestel je favoriete broek van het merk Jane Lushka of Studio Anneloes! Kom langs bij één van onze verkooppunten, Hoorn, Purmerend, Heerhugowaard of Lelystad, of shop de damescollectie eenvoudig en snel online in onze webshop. Gratis verzending boven de €49,95.

Chat met ons