Elias Rumelis verkooppunten

Ben je benieuwd naar waar je Elias Rumelis kan shoppen? Wij bieden onze gehele Elias Rumelis collectie aan via onze shop. Kijk rustig even rond op deze pagina en vind de Elias Rumelis kleding die bij jouw past. Iets gevonden wat je leuk vind? Wij verkopen onze Elias Rumelis kleding naast online ook in al onze winkels in Hoorn, Heerhugowaard en Purmerend.


producten zichtbaar

Elias Rumelis verkooppunten

De grootste collectie van Elias Rumelis hebben wij in ons verkooppunt in Hoorn, namelijk de Kelly Fashion Store op Grote Noord 17. Hier komt als eerste de nieuwste collectie binnen en vanuit daar wordt een deel van de Elias Rumelis kleding doorgestuurd naar onze andere verkooppunten in Purmerend en Heerhugowaard. Doordat wij nauwe contacten hebben met het merk Elias Rumelis kunnen wij gemakkelijk en snel nieuwe collectie/maten bijbestellen. Daardoor is onze Elias Rumelis collectie altijd up-to-date. Zodra de Elias Rumelis kleding bij ons verkooppunt is aangekomen is de kleding binnen enkele dagen op onze webshop zichtbaar. Wij hebben dus vier verkooppunten waar je door onze Elias Rumelis collectie kan snuffelen.

Elias Rumelis kopen

De gehele collectie van de comfortabele Elias Rumelis kleding is online te bestellen. Bestel jouw Elias Rumelis kleding voor 15.00 uur en het wordt dezelfde dag nog verzonden. Boven de 49,95 versturen wij jouw bestelling kosteloos. Mocht het niet naar wens zijn dan kan je het artikel binnen twee weken retourneren voor maar 2,95. Om op de hoogte te blijven van alle nieuwe trends kun jij je inschrijven voor de nieuwsbrief en kun je ons volgen op Facebook, Instagram Men of Instagram Women en onze Blog.

Liever in een fysieke winkel jouw Elias Rumelis kleding kopen? Ga dan naar één van onze verkooppunten. Wij nemen graag de tijd voor je mocht je advies willen ontvangen over onze collecties.

Chat met ons