G-Star jeans


producten zichtbaar

G-Star jeans

Op kellyjeans.nl vind je een grote collectie g-star jeans voor zowel dames als heren. De G-Star jeans kenmerkt zich aan de vele verschillende wassingen en behandelingen van de denim stof. Vele klassiekers komen jaarlijks geactualiseerd terug in de g-star jeans collecties, waaronder de 3301 en Lynn modellen, maar ook komen er nieuwe modellen bij die van top tot teen zijn doordacht. Niet alleen het uiterlijk, maar ook de flatterende pasvormen en mooie details laten de jeans een vakmanschap uitstralen die je alleen bij G-Star terugvindt. Een comfortabele pasvorm wordt als standaard gezien.

G-Star jeans dames

De dames jeans van G-Star zijn er in alle verschillende vormen en maten. We hebben G-Star jeans voor dames in veel pasvormen, zoals de skinny fit, slim fit of boyfriend jeans, en in diverse wassingen, van raw ongewassen denim tot extreem gebleekte wassingen. Het resultaat is een sterke dames jeans met een verrassende twist.

G-Star jeans heren

Voor heren heeft G-Star Raw ook een uitgebreide jeans collectie van zowel klassiekers als nieuwe ontwerpen. De G-Star jeans voor heren hebben we ook in verschillende pasvormen, waaronder de slim fit, straight fit, tapered fit en loose fit. Ieder model is anders behandeld en heeft een andere wassing, waardoor ieder model een andere uitstraling heeft. Wat wel overeenkomt bij iedere G-star jeans is dat de jeans comfortabel is en een goede basis is voor vele outfits. Ga voor een ripped jeans voor een stoere uitstraling of voor een clean wassing voor een informele gelegenheid.

Chat met ons