Winterjas


producten zichtbaar

Winterjassen

Met onze grote collectie van heren winterjassen, is er voor iedereen wel een geschikte jas te vinden. Ben je vaak onderweg op de fiets, dan is het belangrijk om een goede winterjas te hebben die je beschermd tegen regen en wind en die je lekker warm houdt, zoals onze Peuterey jassen. Ben je een zakenman en zoek je een nette jas voor over je pak, maar toch lekker warm. Dan is een lange wollen jas van bijvoorbeeld Drykorn een echte aanrader. Of ben je vaker onderweg in de auto en zoek je juist niet naar een hele dikke winterjas, dan hebben wij ook donsjassen of bomberjacks. Deze jassen zijn comfortabel en wat flexibeler waardoor het auto rijden wordt vergemakkelijkt en houden je toch warm als je weer uit de auto stapt. We hebben dus voor iedere levensstijl een jas die daarbij aansluit.

We hebben winterjassen van de merken Airforce, Alter ego, Canada Goose, Cast Iron, Diesel, Drykorn, G-Star Raw, Goosecraft, Parajumpers, Peuterey, PME Legend, Replay, RRD en Tigha.

Heren jassen online

Toch op zoek naar een ander model? Neem dan een kijkje bij onze zomerjassen, leren jassen, colberts, gilets en spijkerjassen.

Chat met ons