Joggjeans


producten zichtbaar

Joggjeans

De joggjeans is een ware trend en dat vinden wij heerlijk. De stof van deze jeans is namelijk net joggingstof en is daardoor ultra comfortabel. Met de grote hoeveelheid stretch, heb je in een joggjeans enorme bewegingsvrijheid en wordt je dus nergens in beperkt. Het mooiste is nog dat het aan de buitenkant eruit ziet als een echte jeans en zo ga je dus ook nog stijlvol de deur uit. Kortom, wie wil deze broek nu niet? De joggjeans is geschikt voor ieder type man.

Jog denim

Wij hebben een groot assortiment jog denim op kellyjeans.nl, waaronder donkere joggjeans, verwassen joggjeans, ripped joggjeans, nette joggjeans en nog vele denim joggjeans met verschillende washings. Met deze jeans heb je snel een comfortabele casual outfit, maar ook voor een nette look vind je bij ons een bijpassende joggjeans. Draag de jeans met een net overhemd en nette schoenen en jouw nette look is af!

Jeans modellen

Toch op zoek naar een ander model? Neem dan een kijkje bij onze skinny jeans, slim jeans, straight jeans en denim shorts voor heren.

Chat met ons