Napapijri jas heren


producten zichtbaar

Napapijri jas heren

Ben je op zoek naar een Napapijri jas voor heren dan ben je bij Kelly Fashion op het juiste adres. We hebben een groot assortiment Napapijri jassen in hun meeste bekende ontwerp Rainforest. Dit model kenmerkt zich aan de afsluitende zak op de voorzijde die voorzien is van hun logo. Het Rainforest model kan over het hoofd aangetrokken worden. Er is geen ritssluiting in de jas, zodat de warmte beter behouden wordt en de jas meer draagcomfort heeft.

Napapijri jas

Bestel jouw dames jas van Napapijri online op kellyjeans.nl voor 15.00 uur en heb de jas morgen in huis! Boven de €49,95 gratis verzending en altijd gratis retourneren. Wil je de jas liever eerst in de winkel passen, kies er dan voor om het pakket af te halen in de winkel of kom langs in één van onze winkels. We willen de jas ook voor je reserveren en op laten sturen naar het filiaal waar je de jas zou willen passen, zodat je zeker weet dat je jas aanwezig is in het desbetreffende filiaal. Neem hiervoor gerust contact met ons op.

atom/payment/kelly-gift-cardCreated with Sketch.Tekengebied 1atom/payment/fashiongiftcardCreated with Sketch.atom/payment/fashion-checkCreated with Sketch.Tekengebied 1