Nikkie T-shirt

Shop alle T-shirts van Nikkie hieronder. De T-shirts van Nikkie zijn niet alleen comfortabel en warm, maar ook gemaakt van hoogwaardige materialen. Zo worden er veel verschillende materialen gebruikt om een item zo mooi mogelijke pasvorm en uitstraling te geven. Wil je meer weten over dit merk? Lees onderaan de pagina verder!


producten zichtbaar

Nikkie T-shirt

Van stoere T-shirts, aangesloten T-shirts en T-shirts met een grafische print, het merk Nikkie heeft het allemaal! De T-shirts van Nikkie Plessen zijn daarnaast niet alleen comfortabel maar ook gemaakt van een mooie samenstelling. De T-shirts zijn namelijk altijd gemaakt van hoogwaardige kwaliteit. Wel worden er soms verschillende materialen gebruikt om een item een zo mooi mogelijke pasvorm en uitstraling te geven.

Nikkie T-shirt combineren

De T-shirts van Nikkie zijn gemakkelijk te combineren met de rest van de kledingcollectie van Nikkie Plessen. Draag een Nikkie T-shirt bijvoorbeeld bij een stoere leren rok en sneakers, of draag het T-shirt bij een mooie skinny jeans met hoge hakken. Welk T-shirt is jouw favoriet?

De pasvorm van een Nikkie T-shirt

De meeste T-shirts van Nikkie vallen vrijwel op maat en hebben een mooie vrouwelijke silhouet door de wat strakkere pasvorm.

Vind jij een lossere pasvorm wat fijner? Dan is dat geen probleem! Het merk Nikkie heeft namelijk ook T-shirts met een wat lossere fit, ook deze modellen vallen vrijwel op maat. Mocht een artikel anders vallen zal dit in de productomschrijving aangegeven worden.

Nikkie T-shirt bestellen

De T-shirts van Nikkie zijn dus niet alleen comfortabel maar ook gemaakt van hoogwaardige kwaliteit. Alle Nikkie T-shirts zijn gemakkelijk online te bestellen met gratis verzending boven de €49,95. Mocht het toch niet naar wens zijn kan je altijd gratis retourneren. Ook kan je altijd een kijkje nemen in een van onze winkels in Hoorn, Heerhugowaard of Purmerend. Wij helpen je graag!

atom/payment/kelly-gift-cardCreated with Sketch.Tekengebied 1atom/payment/fashiongiftcardCreated with Sketch.atom/payment/fashion-checkCreated with Sketch.Tekengebied 1