Parajumpers jas


producten zichtbaar

Over Parajumpers

Parajumpers is een Italiaans merk dat in 2006 werd opgericht door Ape SPA en designer Massimo Rossetti. Het merk is geïnspireerd door de ontmoeting met een lid van het 210e reddingsteam. Massimo ontmoette dit lid in een kroeg in Alaska. Dit reddingsteam is getraind voor extreme zoek- en reddingsoperaties in de meest afgelegen, wilde en gevaarlijke uithoeken van de wereld. Denk aan schepen die in nood zijn op zee, onderzeeërs die gezonken zijn op onvoorspelbare dieptes en meer heftige gebeurtenissen. Dit zijn de situaties wanneer deze mannen opgeroepen worden. Massimo raakte zo geïnspireerd van dit reddingsteam dat hij besloot zijn eigen merk te beginnen in jassen. Hij heeft de jassen zo ontworpen dat ze bestand zijn tegen de zwaarste weersomstandigheden en de meest extreme reddingsacties op de gevaarlijkste plekken in de wereld.

De nieuwste Parajumpers jas voor dames

Ben jij op zoek naar een nieuwe Parajumpers jas voor vrouwen? Dan ben je bij Kelly Jeans aan het juiste adres. We hebben namelijk ontzettend veel verschillende dames jassen in onze collectie. Parajumpers staat bekend om haar winterjassen. Naast de welbekende winterjassen heeft Parajumpers voor vrouwen meerdere soorten items aan haar collectie toegevoegd, zoals jassen voor de zomer. Een populair model onder de vrouwenmodellen is de Long Bear. Dit model komt, net zoals de andere Parajumper jassen, in verschillende kleuren kleur. Populaire kleuren zijn zwart, blauw en rood. Eén ding is zeker, met een Parajumpers jas ben je helemaal klaar om iedere weersomstandigheid te trotseren.

De nieuwste Parajumpers jas voor heren

Ook onder mannen zijn de Parajumpers jassen razend populair. Net als de vrouwenmodellen komen de jassen in zowel winter- als zomer uitvoeringen. De populairste modellen voor heren zijn de Ugo en Last Minute Man. Je shopt bij Kelly Jeans de Parajumpers Ugo in het zwart, groen, donkergrijs en donkerblauw. Als je interesse hebt in een winter- of zomer jas van Parajumpers met of zonder capuchon, dan is een kijkje nemen bij Kelly Jeans zeker de moeite waard.

Parajumpers sale

Wat is beter dan een Parajumpers jas scoren voor een scherpe prijs? Wij kunnen weinig bedenken. Daarom hebben we soms Parajumpers jassen in de korting. Houd goed onze website in de gaten voor kortingen en acties op de dames- en herenjassen van Parajumpers.

Bestel nu een nieuwe Parajumpers jas

Toe aan een nieuwe jas? Bekijk de collectie van Parajumpers bij Kelly Jeans en bestel direct een nieuwe jas online. Bestel nu met gratis verzending vanaf € 49,95. Voor 15.00 uur besteld, morgen in huis!

Chat met ons