10 Feet


producten zichtbaar

10 FEET

10 FEET ontwerpt de kleding voor vrouwen met een moeiteloos coole stijl en een rauw randje. De vrouw is positief en zelfverzekerd en is niet bang om grenzen op te zoeken op een acceptabele manier. Kortom, deze vrouw draagt wat zij leuk vind en is niet bang voor de mening van anderen. 10 FEET staat voor creativiteit, integriteit & efficiëntie, passie en teamwork. Dit maken zij waar door continu nieuwe technieken uit te proberen, de hoogste normen te handhaven en trouw te blijven aan hun eigen overtuigingen. Daarnaast werken ze bij 10 FEET nauw samen en ondersteunen ze groepsbeslissingen.

10 FEET kleding

10 FEET is een kledingmerk voor de mode bewuste vrouw, die hebberig wordt van zorgvuldig gemaakte en originele kledingstukken. De visie van 10 FEET luidt: 'Wij streven ernaar een modemerk te zijn dat zich succesvol aansluit bij de spectaculaire wereld van de mode. Een merk dat vrouwen met trots dragen en producten die rijk zijn aan details en van hoge kwaliteit zijn'.

10 FEET kleding online

10 FEET kleding koop je eenvoudig en snel online op kellyjeans.nl. Wanneer je van maandag t/m vrijdag vóór 15.00 uur besteld, wordt je bestelling in principe de volgende dag al bij je thuisbezorgd. Bestellingen die op zaterdag of zondag worden gedaan worden in de meeste gevallen op dinsdag geleverd. Om op de hoogte te blijven van alle nieuwe trends kun jij je inschrijven voor de nieuwsbrief en kun je ons volgen op Facebook, Instagram Men of Instagram Women.

Chat met ons