10 Feet


10 FEET

10 FEET ontwerpt de kleding voor vrouwen met een moeiteloos coole stijl en een rauw randje. De vrouw is positief en zelfverzekerd en is niet bang om grenzen op te zoeken op een acceptabele manier. Kortom, deze vrouw draagt wat zij leuk vind en is niet bang voor de mening van anderen. 10 FEET staat voor creativiteit, integriteit & efficiëntie, passie en teamwork. Dit maken zij waar door continu nieuwe technieken uit te proberen, de hoogste normen te handhaven en trouw te blijven aan hun eigen overtuigingen. Daarnaast werken ze bij 10 FEET nauw samen en ondersteunen ze groepsbeslissingen.

10 FEET kleding

10 FEET is een kledingmerk voor de mode bewuste vrouw, die hebberig wordt van zorgvuldig gemaakte en originele kledingstukken. De visie van 10 FEET luidt: 'Wij streven ernaar een modemerk te zijn dat zich succesvol aansluit bij de spectaculaire wereld van de mode. Een merk dat vrouwen met trots dragen en producten die rijk zijn aan details en van hoge kwaliteit zijn'.

10 FEET online

Bestel #10 Feet gemakkelijk en snel online. Bestel voor 15.00 uur op kellyjeans.nl en heb de bestelling morgen in huis. Gratis verzending boven de €49,95 en altijd gratis retourneren. Blijf op de hoogte van de leukste trends en nieuwe collectie door je in te schrijven voor de nieuwsbrief. Volg Kellyjeans op Facebook, Instagram en het fashion blog voor dagelijkse outfit inspiratie en trend updates.

atom/payment/kelly-gift-cardCreated with Sketch.Tekengebied 1atom/payment/fashiongiftcardCreated with Sketch.atom/payment/fashion-checkCreated with Sketch.Tekengebied 1