24 Uomo


producten zichtbaar

Over 24Uomo

24Uomo is een herenkleding merk dat staat voor luxe sportmode. In de collecties van het merk kun je verschillende stijlen terugvinden, die zijn gemaakt van gemengde kwaliteiten. Het merk is bekend geworden door hun iconische trainingspakken die zijn gemaakt van de beste velours stoffen. De trainingspakken voelen zacht aan en hebben een comfortabele pasvorm.

De oprichter van 24Uomo is Daan van Huffel. Voordat hij begon met het opzetten van 24Uomo was hij al werkzaam bij Braez. Na enige tijd had hij door dat de mode branche zich op een andere manier ging ontwikkelen en hier speelde hij op in. Zo is uiteindelijk 24Uomo ontstaan.

Het is voor 24Uomo belangrijk om constant in te spelen op de laatste trends. Dit doen ze door niet alleen een winter- en zomercollectie uit te brengen, maar daarnaast ook kleine collecties uit te brengen die de trends vertalen van dat moment. Naast het volgen van de laatste trends, is het voor 24Uomo ook belangrijk om kwaliteitsproducten te creëren voor jong en oud. Of je jong of oud bent, 24Uomo wil je nog meer zelfvertrouwen geven en je de wereld laten overnemen in je trainingspak.

Shop 24Uomo bij Kellyjeans

24Uomo is dus een herenkleding merk dat staat voor luxe sportmode. Ben je op zoek naar kleding van 24Uomo, bezoek dan onze verkooppunten in Hoorn en Heerhugowaard of bestel snel en online op onze webshop. Bestel je boven de €49,95 dan wordt je bestelling gratis verzonden. Je kan je bestelling altijd retourneren voor maar 2,95.

24Uomo sale

Op onze webshop hebben wij vaak een deel van de collectie van 24Uomo in de uitverkoop. Deze kleding heeft natuurlijk dezelfde goede kwaliteit, maar wordt afgeprijsd om plaats vrij te maken voor de nieuwe collectie van 24Uomo. Bezoek deze pagina om alle kleding in de sale te zien. Er zal ongetwijfeld wat voor je tussen zitten.

Chat met ons