Aaiko


producten zichtbaar

Over Aaiko

Aaiko is een zeer populair Nederlands modelabel dat is gevestigd in Amsterdam. In 2006 is Pauline Brakenhoff Aaiko begonnen met een frisse blik begonnen. Dit deed ze door commercialisme en creativiteit op een unieke manier te combineren. Hoewel het merk is uitgegroeid tot een internationaal succes, is de visie van Aaiko niet veranderd. Pauline haalt nog steeds veel inspiratie uit de reizen die zij heeft gemaakt en streeft ook nog steeds naar het ontwerpen van flatterende, comfortabele en gemakkelijk te dragen kleding.

De naam Aaiko komt uit Japan en staat voor geliefd. Ook komt deze naam veel voor in het Germaans. Daar representeert de naam Aaiko een sterke en stoere vrouw. De Aaiko vrouw is niet snel van haar stuk te brengen. Een sterke vrouw. Zacht en krachtig tegelijk.

De oorsprong van het merk Aaiko ligt ontzettend dichtbij. Pauline komt namelijk oorspronkelijk uit Heerhugowaard. Ze wist als kind al dat ze mode ontwerpster wilde worden. Ze wilde niets liever dan in winkels rondkijken en mooie stoffen zoeken en voelen. Haar moeder maakte dan originele kledingstukken voor haar van die stoffen. Al vroeg experimenteerde zij met verschillende stijlen en materialen.

Aaiko kleding

Aaiko heeft vier collecties per jaar. Bij deze collecties werkt Aaiko met zes kleurenblokken en verschillende thema’s. De collectie is vrouwelijk en heeft een mooie pasvorm die de vrouwelijke vormen mooi uit laat komen. Aaiko is gek op jurkjes, rokjes, colberts en blouses. Allemaal artikelen die de vrouwelijkheid accentueren. De collectie is met de verschillende kleurenthema’s mooi op elkaar afgestemd. Deze kleuren zijn rustig, elegant en modern.

In de collectie van Aaiko vind je zowel tijdloze items als de beste basics. Voor naar je werk, of gewoon thuis. Deze kunnen op allerlei verschillende manieren gecombineerd worden. De kleding van Aaiko bekend om zijn fijne materialen, zoals zachte jersey, zachte breisels, stretchy tricot en soepel vallende stoffen.

Aaiko pasvorm

Voor het merk Aaiko is pasvorm zeer belangrijk. De kleding van Aaiko valt normaal. We raden je daarom ook aan om je eigen maat te bestellen. Twijfel je over je eigen maat? Wij helpen je graag via de chat, mail of telefonisch. Je kunt natuurlijk ook altijd langs komen bij onze verkooppunten in Hoorn, Purmerend en Heerhugowaard.

Aaiko duurzaamheid

Duurzaamheid is heel belangrijk voor Aaiko. Ze willen graag een bijdrage leveren aan een duurzame Fashion Industry. Allereerst wil Aaiko graag producten produceren met een lange levensduur, zodat je er lang plezier van kunt hebben. Daarnaast is een groot deel van de collectie gemaakt van duurzame materialen.

Een van die materialen is ecovero viscose. Dit materiaal wordt gemaakt van houtpulp van bomen die op een natuurlijke wijze gekweekt worden in fsc en pefc gecertificeerde bossen in Europa. Deze stof heeft net als gewone viscose een glanzend effect en is zacht. Maar bij ecovero viscose wordt de helft van de hoeveelheid water en energie gebruikt.

Shop Aaiko online bij Kellyjeans

Aaiko is dus een dames kledingmerk die kleding ontwerpt voor de sterke en stoere vrouw. Ben jij op zoek naar kleding van Aaiko? Bezoek dan een van onze verkooppunten in Hoorn, Purmerend en Heerhugowaard of bestel snel en eenvoudig online. Bestel je boven de €49,95 dan wordt je bestelling gratis verzonden. Je kan je bestelling altijd gratis retourneren.

Aaiko sale

Op kellyjeans.nl hebben wij altijd een gedeelte van de collectie van Aaiko in de sale. De kleding van Aaiko in de sale heeft dezelfde kwaliteit als de producten die niet in de sale staan. Deze kleding is afkomstig uit vorige collecties van Aaiko. Deze worden afgeprijsd om plaats te maken voor nieuwe collecties. Ben je benieuwd welke andere merken in de sale staan? Neem dan een kijkje op deze pagina.

atom/payment/kelly-gift-cardCreated with Sketch.Tekengebied 1atom/payment/fashiongiftcardCreated with Sketch.atom/payment/fashion-checkCreated with Sketch.Tekengebied 1