Aaiko


producten zichtbaar

Aaiko

Het Nederlandse modemerk Aaiko heeft als doel om alle vrouwen over de hele wereld te inspireren met hun kleding en outfits. Het merk probeert commercie en creativiteit te combineren op een unieke manier. In 2005 is het merk opgezet en al snel is het uitgegroeid tot een internationaal merk die bij velen bekend is. Pauline, de drijvende kracht achter het merk, verliest de consument nooit uit het oog. Ze baseert haar kledinglijn daardoor op haar eigentijdse en innovatieve ontwerpen. Deze zijn flatterend, comfortabel en gemakkelijk te dragen. Wat wil een vrouw nog meer?!

Aaiko kleding

Op zoek naar Aaiko kleding? Bij Kellyjeans.nl vind je altijd een grote collectie Aaiko kleding volgens de laatste trends. Deze koop je gemakkelijk en snel online. Ook kan je terecht in onze winkels voor persoonlijk advies. We helpen je graag!

Aaiko kleding online

Aaiko kleding koop je eenvoudig en snel online op kellyjeans.nl. Wanneer je van maandag t/m vrijdag vóór 15.00 uur besteld, wordt je bestelling in principe de volgende dag al bij je thuisbezorgd. Bestellingen die op zaterdag of zondag worden gedaan worden in de meeste gevallen op dinsdag geleverd. Om op de hoogte te blijven van alle nieuwe trends kun jij je inschrijven voor de nieuwsbrief en kun je ons volgen op Facebook, Instagram Men of Instagram Women en onze Blog.

atom/payment/kelly-gift-cardCreated with Sketch.Tekengebied 1atom/payment/fashiongiftcardCreated with Sketch.atom/payment/fashion-checkCreated with Sketch.Tekengebied 1