Alpha Industries


producten zichtbaar

Alpha Industries

Het kledingmerk Alpha Industries is van oorsprong begonnen als Dobbs Industries die voornamelijk flight jackets en regenjassen voor het leger produceerden. Het sterk groeiende bedrijf moest helaas stoppen, maar daarvan is Gelber verder gegaan met zijn eigen kledingmerk Alpha Industries. Het merk staat bekend om zijn iconische militaire jacks en gebruikt deze silhouetten als inspiratie voor de hedendaagse collectie.

Alpha Industries jas

Op kellyjeans.nl en in onze Kelly Fashion winkels kan je mooie Alpha Industries jassen vinden volgens de laatste trends. Zowel online als in de winkel helpen we je graag met het vinden van de juiste jas, dus neem gerust contact met ons op.

Alpha Industries online

Alpha Industries kleding koop je eenvoudig en snel online op kellyjeans.nl. Wanneer je van maandag t/m vrijdag vóór 15.00 uur besteld, wordt je bestelling in principe de volgende dag bij je thuisbezorgd. Bestellingen die op zaterdag of zondag worden gedaan worden in de meeste gevallen op dinsdag geleverd. Om op de hoogte te blijven van alle nieuwe trends kun jij je inschrijven voor de nieuwsbrief en kun je ons volgen op Facebook, Instagram Men of Instagram Women en onze Blog.

Chat met ons