Terug naar alle merken
Antony Morato

Antony Morato

Op zoek naar Antony Morato kleding? Bij Kellyjeans.nl vind je altijd een grote collectie Antony Morato kleding online volgens de laatste trends. Antony Morato is sinds een paar jaar een van de populairste herenkleding merken geworden in Nederland en dat is niet zonder reden. Bekijk dus snel onze Antony Morato collectie.


Antony Morato Heren


Antony Morato online

Bij Kellyjeans.nl vind je een Antony Morato jeans die bij jou past. De Antony Morato Jeans staan bekend om hun geweldige pasvorm en zijn daarbij goed betaalbaar! We hebben over het algemeen altijd wel een aantal skinny jeans op voorraad. Antony Morato jeans hebben vaak stretch verwerkt in de denim stof, waardoor er een ultiem draagcomfort ontstaat! Bij Kellyjeans.nl vind je een groot aanbod van Antony Morato kleding. Denk aan broeken, truien, colberts, t-shirts en meer. Zie hier onze Antony Morato collectie. De collectie varieert altijd van jong en casual naar chic met een twist. Antony Morato probeert altijd unieke details toe te voegen aan hun kleding, waardoor het erg populair is bij een gevarieerd publiek. Daarnaast liggen de roots van het merk in Italië en je kan zeggen wat je wilt, maar verstand van kleding maken hebben ze daar wel.

Antony Morato kleding

In 2007, drie jonge broers Lello, John en Tania Caldarelli gebaseerd Antony Morato. Opgezet als een modemerk besteedt aandacht aan trends en de combinatie van de hoogste kwaliteit tegen de beste prijs, heeft het bedrijf al snel zich gepositioneerd tussen de belangrijkste spelers in het landschap van vrijetijdskleding voor mannen. Het merk heeft zijn eigen designtaal is de brede waaier van het product in de originele communicatie strategieën, ondersteund door een houding erg cool en een zeer herkenbare look. Na zich gevestigd te hebben in Italië, heeft het bedrijf al snel een groot aantal trouwe klanten internationaal. Na slechts vijf jaar oud, in 2011, heeft het merk produceerde ongeveer vier miljoen artikelen verdeeld in drie duizend winkels wereldwijd, onderscheiden zich als een van de toonaangevende herenmode snelst groeiende in de afgelopen twintig jaar. Antony Morato kleding worden op dit moment verkocht in 30 flagship stores - gelegen op strategische gebieden van Europa, Azië en Zuid-Amerika - in multibrand boetiek gedistribueerd in meer dan 50 landen.

atom/payment/kelly-gift-cardCreated with Sketch.Tekengebied 1atom/payment/fashiongiftcardCreated with Sketch.atom/payment/fashion-checkCreated with Sketch.Tekengebied 1