Antony Morato


producten zichtbaar

Antony Morato

De collectie van Antony Morato varieert altijd van jong en casual naar chic met een twist. Het kledingmerk probeert altijd unieke details toe te voegen aan hun kleding, waardoor het erg populair is bij een gevarieerd publiek. Daarnaast liggen de roots van het merk in Italië en je kan zeggen wat je wil, maar verstand van kleding maken hebben ze daar wel.

Antony Morato kleding

In 2007, drie jonge broers Lello, John en Tania Caldarelli gebaseerd Antony Morato. Opgezet als een modemerk besteedt aandacht aan trends en de combinatie van de hoogste kwaliteit tegen de beste prijs, heeft het bedrijf al snel zich gepositioneerd tussen de belangrijkste spelers in het landschap van vrijetijdskleding voor mannen. Het merk heeft zijn eigen designtaal is de brede waaier van het product in de originele communicatie strategieën, ondersteund door een houding erg cool en een zeer herkenbare look. Na zich gevestigd te hebben in Italië, heeft het bedrijf al snel een groot aantal trouwe klanten internationaal. Na slechts vijf jaar oud, in 2011, heeft het merk produceerde ongeveer vier miljoen artikelen verdeeld in drie duizend winkels wereldwijd, onderscheiden zich als een van de toonaangevende herenmode snelst groeiende in de afgelopen twintig jaar.

Antony Morato online

Antony Morato kleding koop je eenvoudig en snel online op kellyjeans.nl. Wanneer je van maandag t/m vrijdag vóór 15.00 uur besteld, wordt je bestelling in principe de volgende dag al bij je thuisbezorgd. Bestellingen die op zaterdag of zondag worden gedaan worden in de meeste gevallen op dinsdag geleverd. Om op de hoogte te blijven van alle nieuwe trends kun jij je inschrijven voor de nieuwsbrief en kun je ons volgen op Facebook, Instagram Men of Instagram Women en onze Blog.


atom/payment/kelly-gift-cardCreated with Sketch.Tekengebied 1atom/payment/fashiongiftcardCreated with Sketch.atom/payment/fashion-checkCreated with Sketch.Tekengebied 1