Armani


producten zichtbaar

Armani

Emporio Armani is de baanbrekende lijn die Giorgio Armani in 1981 lanceerde, specifiek gericht op de grootstedelijke jeugd van de tijd die zich tot op de dag van vandaag heeft ontwikkeld.

De Armani Group

De Armani Group is zich ervan bewust dat een verantwoord gebruik van natuurlijke hulpbronnen, milieubescherming en respect voor de gemeenschappen waarin het aanwezig is, essentiële vereisten zijn voor een bedrijf dat wereldwijd actief is.

Om deze reden is de Armani Group, die altijd naar de toekomst kijkt, al geruime tijd bezig met een zinvol initiatief voor de ontwikkeling van projecten die zijn afgestemd op de leidende internationale principes met betrekking tot de combinatie van economische duurzaamheid en ecologische en sociale duurzaamheid.

Het doel is om de creativiteit van de grondstoffen, technische oplossingen en steeds geavanceerdere productieprocessen van het bedrijf, die vanuit het perspectief van duurzaamheid innovatiever en respectvoller zijn voor mens en milieu, te identificeren en ter beschikking te stellen.

Werken om ervoor te zorgen dat het bedrijf dit doel bereikt, betekent dat het in staat wordt gesteld om een toekomst tegemoet te gaan waarin ecologische en sociale duurzaamheid steeds belangrijker worden voor het creëren van waarde.

De gedachten van Giorgio Armani over deze kwestie zijn duidelijk: "Ik denk dat iedereen bij de kwestie van de omgeving betrokken is. We kunnen op geen enkele manier negeren dat de toekomst van de volgende generaties afhankelijk is van onze keuzes. Ik denk dat de kwestie van duurzaamheid op een concrete manier moet worden aangepakt. "

Armani Kleding Online

Armani kleding koop je eenvoudig en snel online op kellyjeans.nl. Wanneer je van maandag t/m vrijdag vóór 15.00 uur besteld, wordt je bestelling in principe de volgende dag al bij je thuisbezorgd. Bestellingen die op zaterdag of zondag worden gedaan worden in de meeste gevallen op dinsdag geleverd. Om op de hoogte te blijven van alle nieuwe trends kun jij je inschrijven voor de nieuwsbrief en kun je ons volgen op Facebook, Instagram Men of Instagram Women en onze Blog. Of neem een kijkje op onze Instashop!

Chat met ons