Atlantic Stars

Het sneakermerk Atlantic Stars werd opgericht dankzij een passie voor de jaren tachtig. De Italiaanse oprichters van het merk ontworpen de kleurrijke schoenen tijdens een nostalgisch momentje. De hardloopschoenen bevatten kenmerken van de mode en lifestyle uit die tijd. Dit maakt de sneakers van Atlantic Stars opvallend, kleurrijk en echte statement pieces.


producten zichtbaar

Atlantic Stars schoenen

De schoenen van Atlantic Stars zijn in diverse energieke, opvallende kleuren uitgevoerd. De sterren aan de zijkant van de sportschoenen zijn kenmerkend voor het merk Atlantic Stars. Iedere sneaker van dit merk is uitgerust met deze sterren. De schoenen van dit dynamische merk maken iedere casual outfit compleet.

Atlantic Stars online

Op zoek naar sneakers van Atlantic Stars? Bij Kellyjeans.nl vind je Atlantic Stars schoenen online volgens de laatste trends. Blijf op de hoogte van de leukste trends en nieuwe collectie door je in te schrijven voor de nieuwsbrief. Volg Kellyjeans op Facebook, Instagram en het fashion blog voor dagelijkse outfit inspiratie en trend updates.

atom/payment/kelly-gift-cardCreated with Sketch.Tekengebied 1atom/payment/fashiongiftcardCreated with Sketch.atom/payment/fashion-checkCreated with Sketch.Tekengebied 1