Baldessarini


producten zichtbaar

Over Baldessarini

Baldessarini is een internationaal modelabel van Ahlers AG welke is opgericht in Duitsland. Het merk is ontworpen voor mannen die zich zelfverzekerd en stijlvol willen kleden. Bij Baldessarini staan de kwaliteit en pasvorm hoog in het vaandel, net zoals de innovatie waarmee zij uniek zijn in hun ontwerp. Je ziet in de kleding van Baldessarini een mooie combinatie van luxe en tijdloos, waardoor je de kleding jarenlang zal willen blijven dragen!

Ahlers AG

Baldessarini is een merk van Ahlers AG. Ahlers AG is een van de grootste fabrikanten van herenmode in Europa. Ahlers is een innovatief bedrijf dat in de ruim 100 jaar bestaan heeft bewezen flexibel en snel te kunnen reageren op de eisen van de huidige markt!

Baldessarini T-Shirt

De T-Shirts van Baldessarini zijn tijdloos en prettig te dragen door de hoogwaardige kwaliteit en pasvorm. De Baldessarini T-Shirts hebben een regular fit en zijn door de verschillende prints heel makkelijk te combineren!

Baldessarini Overhemd

Naast de effen kleurige overhemden van Baldessarini zijn er ook overhemden met een print verkrijgbaar. Deze zijn super stijlvol en goed te combineren met een chino of een andere bottom! De overhemden zijn natuurlijk ook weer gemaakt van hoogwaardige kwaliteit en hebben een fijne pasvorm.

Baldessarini Verkooppunten

Baldessarini is dus een stijlvol merk welke comfortabele en tijdloze kledingstukken verkoopt! Ben je opzoek naar een prachtig T-Shirt of Overhemd? Kom langs bij een van onze verkooppunten of bestel je Baldessarini kleding makkelijk en snel online op onze webshop! Gratis verzending boven de €49,95 en voor maar €2,95 retourneren binnen Nederland.

Chat met ons