Bella Dahl


producten zichtbaar

Wat is Bella Dahl?

Bella Dahl is een comfortabel damesmerk dat al haar collecties van het begin tot het eind zelf samenstelt. Het handelsmerk van Bella Dahl is hun eigen ontworpen Tencera™ materiaal. Dit voelt zijdezacht aan en zit daardoor heel comfortabel. Kelly Fashion biedt een ruim aanbod aan Bella Dahl kleding aan in de webshop, maar ook in de winkels. Lees hieronder alles over het merk.

Over Bella Dahl

Bella Dahl is in 2010 opgezet in Los Angeles. Dit is terug te zien in de collecties, het echte California gevoel straalt ervan af. Het merk staat bekend om hun zachte en hoogwaardige materiaal. De ontwerpers van Bella Dahl houden tijdens het gehele ontwerpproces, de klant in gedachte. Hoe zouden zij dit kledingstuk stijlen? Volgens de ontwerpers is het aan hen om de blouses te knopen of niet te knopen, te combineren met een rok of een jeans. Maar één ding verandert volgens hen nooit. De kleding zal altijd zijdezacht aanvoelen.

Duurzame kleding

Bella Dahl is vanaf het begin al bezig met zo min mogelijk belasten van het milieu. Daarom hebben ze ervoor gekozen om hun eigen materiaal te ontwikkelen: Tencera™. Dit is een vorm van rayon en bestaat uit cellulose vezels die zijn gemaakt van natuurlijk gebleekt houtpulp. Deze staat bekend om zijn zachte absorberende duurzame en kreukherstellende eigenschappen.

Tencera™ wordt geproduceerd met een niet-giftig oplosmiddel dat wordt gerecycled tijden het productieproces en dit type stof is volledig biologisch afbreekbaar en milieuvriendelijk. Het is namelijk gemaakt van bomen die worden beheerst door duurzame oogst. Op deze manier draagt ook Bella Dahl een steentje bij aan het milieu.

De collecties van Bella Dahl

De collecties van Bella Dahl staan dus bekend om hun zijdezachte stof. Dit is dan ook de reden dat dit door veel beroemdheden wordt gedragen. Denk bijvoorbeeld aan Heidi Klum, Beyonce, Kendall Jenner en Jessica Alba. Hier staan wij dan ook niet gek van te kijken. De kleding van Bella Dahl kan op veel verschillende manieren gedragen worden, maar ook naar veel verschillende gelegenheden. Zoals al eerdergenoemd kan je de kleding op verschillende manier stijlen. Zo is elke blouse van Bella Dahl een uniek kledingstuk in iedere garderobe.

De blouse van Bella Dahl

De blouse van Bella Dahl is het uitgangspunt van alle andere kledingstukken. Als je de collectie van het merk goed bekijkt zie je in elk kledingstuk, een eigenschap van de blouse terug. Wat deze blouse zo typerend maakt, naast het eigen ontwikkelende Tencera™ materiaal, zijn de zakken op de voorzijde van de blouse. Ook zien we in de collecties veel verschillende variaties van de klassieke blouse. Zo kan de klant kiezen uit korte mouwen, lange mouwen, een strikje aan de onderkant en nog veel meer.

Shop Bella Dahl bij Kellyjeans

Bella Dahl is dus een zeer comfortabel damesmerk dat bekend staat om zijn zijdezachte Tencera™ materiaal. Ben je op zoek naar deze comfortabele kleding van Bella Dahl? Kom dan nog langs bij ons verkooppunten in Hoorn, Purmerend en Heerhugowaard of shop snel en eenvoudig in onze webshop. Gratis verzending boven de €49,95 en gratis retourneren. Bekijk de Bella Dahl collectie hierboven!

Chat met ons