Bella Dahl


producten zichtbaar

Bella Dahl

Het merk Bella Dahl komt uit Los Angeles en staat bekend om de ultra zachte producten die zij produceren. Ze hebben dan ook zelf een fabricage en wasproces ontwikkeld, genaamd Tencera. Dit proces geeft de kleding een soft touch en levert een strakke afwerking in alle producten. Ook geeft deze manier van behandelen direct het gevoel alsof je erin leeft. Dit maakt het merk ook zo bijzonder en onderscheidt het zich van de rest.

Bella Dahl kleding

Het merk is gelanceerd in 2010 en is enorm bekend. Het wordt al gedragen door vele beroemdheden, denk maar aan bijvoorbeeld Heidi Klum, Beyonce en Kendall Jenner. Wat ook logisch is, want de blouses kunnen bij veel gelegenheden gedragen worden en hebben een heerlijke pasvorm. Op dit moment wordt het merk al op 1000 plekken verkocht, met plannen voor verdere expansie.

Bella Dahl online

Bella Dahl kleding koop je eenvoudig en snel online op Kellyjeans.nl. Bestel voor 15.00 uur online en heb de bestelling morgen in huis. Gratis verzending boven de €49,95 en altijd gratis retourneren. Blijf op de hoogte van de leukste trends en nieuwe collectie door je in te schrijven voor de nieuwsbrief. Volg Kellyjeans op Facebook, Instagram (kellyfashionwomen of kellyfashionmen) en het fashion blog voor dagelijkse outfit inspiratie en trend updates.

atom/payment/kelly-gift-cardCreated with Sketch.Tekengebied 1atom/payment/fashiongiftcardCreated with Sketch.atom/payment/fashion-checkCreated with Sketch.Tekengebied 1