Berna

BERNA biedt hoogwaardige en exclusieve kleding aan zowel mannen als vrouwen. Door de samenwerking van BERNA met een groot aantal Italiaanse en buitenlandse bedrijven is het mogelijk om een jong, dynamisch en professioneel merk op de markt te zetten. BERNA Italia produceert kleding en accessoires voor mannen en vrouwen en richt zich met name op jong en trendy publiek. Comfort, kwaliteit en pasvorm worden gecombineerd, waarmee het merk zich continu blijft innoveren. BERNA brengt elk seizoen een nieuwe collectie op de markt volgens de laatste modetrends.


producten zichtbaar

Berna kleding

BERNA kleding koop je eenvoudig en snel online op Kellyjeans.nl. Blijf op de hoogte van de leukste trends en nieuwe collectie door je in te schrijven voor de nieuwsbrief. Volg Kellyjeans op Facebook, Instagram en het fashion blog voor dagelijkse outfit inspiratie en trend updates.

Berna online

Op zoek naar kleding van BERNA Italia? Bij Kellyjeans.nl vind je altijd een grote collectie Berna Italia kleding online volgens de laatste trends. Deze koop je gemakkelijk en snel online.

atom/payment/kelly-gift-cardCreated with Sketch.Tekengebied 1atom/payment/fashiongiftcardCreated with Sketch.atom/payment/fashion-checkCreated with Sketch.Tekengebied 1