Black Bananas


producten zichtbaar

Over Black Bananas

Black Bananas is een Nederlands kledingmerk voor mannen, dat comfortabel, maar fashionable kleding op de markt brengt. Met het logo wil het merk hun kracht, leiderschap, zelfvertrouwen, moed en macht laten zien. Ze willen jongeren daarom ook motiveren en inspireren. Alles is mogelijk.

Wesley Balnikker

Wesley is de oprichter van het merk Black Bananas. Black Bananas is onbedoeld ontstaan tijdens zijn stage in Curaçao. Als afscheidscadeau had hij bedacht om voor een andere stagiair een T-shirt te ontwerpen. Hij begon daarom ook met het ontwerpen van zijn eigen logo. Deze werd geïnspireerd door de dieren om hem heen en de Transformers.

Nadat andere jongens het T-shirt tijdens het stappen zagen, ontstond er steeds meer vraag naar zijn T-shirts. De eerste paar T-shirts verkocht hij al in Curaçao. Toen hij thuiskwam bedacht hij de naam van het merk en kwamen er meer ontwerpen van hem op de markt. Na enige tijd kwam het zelfs zover dat hij zijn eigen T-shirts verkocht onder de toonbank van zijn toenmalige baan. Zijn eigen kledingmerk kon dus niet meer op zich laten wachten. Black Bananas werd werkelijkheid.

Nu 9 jaar verder ziet Wesley Balnikker zichzelf niet als modeontwerper, maar als grafisch ontwerper. Hij noemt zichzelf en zijn team dan ook creatives en geen volgers. Het is volgens hem te makkelijk om ontwerpen af te kijken bij grote merken. Hij ontwerpt daarom tot op de dag van vandaag nog steeds alles zelf en met succes.

De collecties van Black Bananas

Black Bananas wil met zijn ontwerpen mensen inspireren met invloeden over de hele wereld De collecties van Black Bananas zijn comfortabel, maar fashionable en gemaakt van een goede kwaliteit stoffen. De designs zijn uitbundig, grafisch en worden veel gedragen door mensen met een uitgesproken stijl.

De productie van de collectie is erg belangrijk. Deze kan er namelijk voor zorgen dat je collectie behoort tot de high-end kledingmerken. Deze boodschap heeft Black Bananas goed begrepen. De prints die te zien zijn op de kleding van Black Bananas worden niet op de stof gedrukt, zoals bij heel veel andere merken, maar in de stof. Dit zorgt voor een luxe uitstraling en voor een nog comfortabelere pasvorm.

Black Bananas zorgt ervoor dat ze niet achterlopen trends en ontwikkelingen in de mode-industrie. Ze hebben er daarom voor gekozen om niet 2 keer per jaar een collectie uit te brengen, maar 4 keer. Om er zeker van te zijn dat ze voortdurend vernieuwend zijn brengen ze ook flashdrops uit. Dit zijn elke maand een aantal nieuwe ontwerpen.

Black Bananas hoodie

De hoodies van Black Bananas zijn vaak bedrukt met meerder logo’s. Ze kunnen gedragen worden door heren en dames en hebben een comfortabele pasvorm. De hoodie valt naar maat en is leuk te combineren met een trackpants van het merk, maar ook met een stoere jeans.

Black Bananas tracksuit

De tracksuit van Black Bananas is te verkrijgen in veel verschillende soorten kleuren en prints. Zo kan de tracksuit als een echte eyecatcher gedragen worden, maar ook als een basic outfit. Hoe je ze ook draagt, ze zullen gegarandeerd comfortabel zitten.

Black Bananas T-shirt

De T-shirts van Black Bananas zijn net als de hoodies bedrukt met logo’s. Ze kunnen gecombineerd worden een jeans, short of een comfortabele trackpants. De T-shirts vallen normaal en hebben een comfortabele pasvorm.

Shop Black Bananas bij Kellyjeans

Black Bananas is een kledingmerk dat voor zowel heren als dames kleding ontwerpt. Deze kleding is uitbunding, maar classy en wordt gedragen door mensen met een uitgesproken stijl. Heb jij een uitgesproken kledingstijl en ben jij op zoek naar nieuwe items voor in je garderobe? Shop de collectie van Black Bananas in onze winkels in Amsterdam Noord, Hoorn of shop eenvoudig en snel online op onze webshop. Bestel je boven de €49.95 dan wordt je bestelling gratis verzonden. Je kan je bestelling altijd gratis retourneren.

Chat met ons