Black Bananas


producten zichtbaar

Black Bananas

De combinatie hoogwaardige kleding met streetwear vind je voornamelijk terug bij Black Bananas op de meest modieuze manier. Het merk is ontstaan op een stage in het Caribische gebied, toen Wesley een t-shirt ontwerp maakte voor een van zijn vrienden. Iedereen was direct enthousiast over het shirt. De eerste stap naar zijn eigen kledinglijn. Wat Black Bananas uniek maakt is de fast fashion. Iedere maand heeft het merk weer nieuwe ontwerpen. Op deze manier kunnen ze goed op alle trends kunnen inspelen en is er voor de klant altijd weer wat nieuws.

Black Bananas online

Black Bananas kleding koop je eenvoudig en snel online op kellyjeans.nl. Wanneer je van maandag t/m vrijdag vóór 15.00 uur besteld, wordt je bestelling in principe de volgende dag bij je thuisbezorgd. Bestellingen die op zaterdag of zondag worden gedaan worden in de meeste gevallen op dinsdag geleverd. Om op de hoogte te blijven van alle nieuwe trends kun jij je inschrijven voor de nieuwsbrief en kun je ons volgen op Facebook, Instagram Men of Instagram Women en onze Blog.

atom/payment/kelly-gift-cardCreated with Sketch.Tekengebied 1atom/payment/fashiongiftcardCreated with Sketch.atom/payment/fashion-checkCreated with Sketch.Tekengebied 1