Bronx Shoes


producten zichtbaar

Wat is Bronx Shoes?

Bronx Shoes is een Nederlands schoenenmerk die over de hele wereld verkrijgbaar is met hun veelzijdige schoenencollectie. Het is bijzonder hoeveel Nederlandse fashion merken de Internationale modewereld veroveren. Bronx Shoes hoort wat ons betreft dus gewoon in het rijtje van G-Star Raw en Buddha to Buddha! Daarnaast bestaat Bronx Shoes al meer dan 125 jaar! Wow.

Waar komt Bronx Shoes vandaan?

Hoewel de naam doet vermoeden dat het schoenenmerk uit The Bronx (New York) komt, is het merk voor 100% Nederlands. Bronx is in 1886 ontstaan als schoenenwinkel van de familie Dijkmans in het Brabantse Gestel waar veel lederwaren werden verkocht. Uiteindelijk is het familiebedrijf uitgegroeid tot een schoenenproducent met een eigen fabriek. Begonnen op de Nederlandse markt, maar inmiddels op de internationale markt enorm succesvol.

De collectie van Bronx

Verschillende looks, dezelfde voeten. Match het moment. Schoenen activisten, schoen-fanatici, schoen-ista's. Noem Bronx zoals je zelf wil. Bij Bronx zijn ze verliefd op schoenen en bij Kellyjeans.nl zijn we verliefd op Bronx schoenen. Het zit in hun bloed en dat al ruim honderd jaar. Zij ontwerpen schoenen met het typische Bronx gevoel: Uitgesproken, leuk en stijlvol. Met de Bronx schoenencollectie wil het merk de drager het gevoel geven buiten de lijntjes te kleuren en de ultieme vrijheid te ervaren door het vermijden van de standaarden.

Bronx schoenen

De schoenen van Bronx zijn modieus, volgende de laatste trends en geschikt voor elk moment. Want wat de tijd van de dag of situatie ook inhoudt, er is altijd een paar Bronx schoenen die voldoen om jouw moment te matchen. Kortom dames schoenen voor de vrouw van nu. De schoenencollectie van Bronx is eindeloos. Van lage sneakers tot biker boots en van sandalen tot enkellaarsjes. Bij Bronx vind je het allemaal.

Bronx laarzen

Ook van laarzen heeft Bronx een uitgebreide collectie. Niet verrassend uiteraard, want hiermee kan je echt een statement maken en dat het hele jaar door. Je vindt laarsjes met hak en studs, maar ook de gave cowboyboots zijn een trend die nog lang niet voorbij is. De veelzijdige Bronx laarzen zijn enorm populair. Draag ze onder een mooie maxi-rok of onder een stoere ripped jeans. Je kan er echt alle kanten mee op.

Hoe valt Bronx?

Bronx schoenen vallen vrijwel allemaal op maat, dus wij adviseren je jouw doorgaanse maat te bestellen. Mocht de pasvorm van een schoen afwijken dan zal dit vermeld worden in de productomschrijving van het product.

Heb je de schoenen aan en twijfel je of de maat goed is? Check eerst of je een vinger achter jou hiel zou kunnen plaatsen als je jouw voet helemaal naar voren beweegt in de schoen. Als dit zo is dan heb jij de juiste maat. Het kan soms zijn dat de schoen wat strakker zit aan de bovenkant van de voet, maar dit is niet erg. De schoenen van Bronx zijn namelijk gemaakt van leer en zullen daardoor vormen naar jouw voet en dus ook wat uitlopen op de plekken waar dat nodig is. Koop leren schoenen liever iets te strak om de voet dan te ruim. Wel moet er echt een vingerruimte achter de hiel zitten, omdat voeten kunnen gaan opzetten tijdens het dragen van de schoenen.

Shop Bronx schoenen bij Kellyjeans

Bronx Shoes is dus een vrouwelijk, stoer en eigenzinnig schoenenmerk die graag verder kijkt dan de standaarden. Op zoek naar schoenen, laarzen of cowboyboots van het unieke dames schoenenmerk Bronx Shoes? Kom langs bij ons verkooppunt, in Hoorn of Purmerend, of shop de damescollectie eenvoudig en snel online in onze webshop. Gratis verzending boven de €49,95 en retourneren voor maar 2,95. Bekijk onze Bronx schoenencollectie hierboven!

Chat met ons