Cast Iron


producten zichtbaar

Cast Iron

Cast Iron is onderdeel van Just Brands waar Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) volledige focus heeft. Zij geloven in een open, eerlijke en no-nonsense werkomgeving voor de hele supply chain. Cast Iron is ambitieus, zelfbewust en heeft gevoel voor stijl. Wat hen zo bijzonder maakt is dat zij zich niet richten op de menigte, maar altijd op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging.

Cast Iron kleding

De collectie van Cast Iron voelt aan als een klassieke auto; een elegant design met veel karakter, een tijdloze uitstraling, stoer met aandacht voor detail en gemaakt door vakmanschap. De goede kwaliteit zal bij hen altijd voorop staan. Cast Iron biedt moderne mannenkleding voor de jonge, ambitieuze, zelfbewuste man. Voor mannen die individualistisch en zelfverzekerd zijn in hun stijl en durven anders te zijn. Cast Iron staat voor het gebruik van klassieke items met een eigentijdse twist.

Cast Iron online

Op kellyjeans.nl hebben we een grote collectie van Cast Iron kleding. Bestel jouw Cast Iron shirt of outfit voor 15.00 uur online op kellyjeans.nl en de bestelling ligt de volgende werkdag al bij je thuis! Gratis verzending bij bestellingen boven de €49,95 en altijd gratis retourneren. Om op de hoogte te blijven van alle nieuwe trends kun jij je inschrijven voor de nieuwsbrief en kun je ons volgen op Facebook, Instagram Men of Instagram Women en onze Blog.

atom/payment/kelly-gift-cardCreated with Sketch.Tekengebied 1atom/payment/fashiongiftcardCreated with Sketch.atom/payment/fashion-checkCreated with Sketch.Tekengebied 1