Cast Iron


producten zichtbaar

Wat is Cast Iron

Cast Iron is een stoer en stijlvol kledingmerk voor mannen. De kleding is klassiek en tijdloos maar met eigentijdse details waardoor je er toch volgens de laatste mode bij loopt. Cast Iron heeft bijvoorbeeld een tijdloos en klassiek colbert in het assortiment en combineert deze met een mooie trui in de kleur van het seizoen. De stijl van Cast Iron is direct te herkennen door de munt met de opdruk van een draak. Deze draak staat symbool voor vertrouwen, verbinding en kracht. Een stijl waarbij je helemaal jezelf kunt zijn. Hoewel er rekening wordt gehouden met de trends, wil Cast Iron toch net even anders zijn. Het merk Cast Iron is opgericht in Nederland in 2003. Inmiddels is ook buiten Nederland Cast Iron een bekend begrip. Voornamelijk in België, Duitsland, Luxemburg en Zwitserland.

Cast Iron kleding

De naam Cast Iron staat voor gietijzer. Gietijzer is een metaalsoort wat je veel terug ziet in stedelijke en industriële bouwwerken. Het staat voor stoer en tijdloos, robuust en mannelijk. Dit is precies waar Cast Iron ook voor wil staan.

Bij Cast Iron staat kwaliteit hoog in het vaandel. Alle artikelen zijn gemaakt van een degelijke en goede kwaliteit. Cast Iron werkt met stoere en ruwe materialen, maar ook met zachte stoffen en fijne kwaliteit. Alles van de mooiste en beste kwaliteit zorgvuldig uitgezocht.

Bij Kelly Fashion vind je een zeer groot assortiment met Cast Iron kleding. T-shirts, polo’s, truien, overhemden en ook prachtige jeans. De artikelen van Cast Iron zijn te koop in onze filialen in Hoorn en Heerhugowaard.

Cast Iron jeans

De jeans van Cast Iron hebben een slim fit model en zijn gemaakt van de hoogwaardige Candiani fabrics uit Italië. De broeken hebben heel veel stretch waardoor de broeken super comfortabel zijn. De jeans van Cast Iron zijn in verschillende wassingen verkrijgbaar. Alle wassingen zijn tijdloos en met karakter.

Just Brands

Cast Iron is een onderdeel van Just Brands. Just Brands is opgericht in 1992 en begon toen met het eerste merk van Just Brands genaamd, PME Legend. Het merk PME Legend werd al snel een groot begrip in de modewereld. Door het succes van PME Legend kreeg Just Brands het idee om een nieuw merk erbij te starten in 2003 genaamd Cast Iron. Just Brands timmert met beide merken hard aan de weg en in 2012 gaat Just Brands zelfs internationaal.

Just Brands vindt kwaliteit heel belangrijk. Een goede, stevige en degelijke kwaliteit. Stoere kleding en tijdloos. Ben je nieuwsgierig geworden naar ons assortiment van Cast Iron? Neem dan een kijkje op onze webshop of kom langs in ons filiaal in Hoorn of Heerhugowaard.

atom/payment/kelly-gift-cardCreated with Sketch.Tekengebied 1atom/payment/fashiongiftcardCreated with Sketch.atom/payment/fashion-checkCreated with Sketch.Tekengebied 1