Catarina Martins

Het merk Catarina Martins heeft een grote collectie van leren schoenen en enkellaarzen. De schoenen hebben een hoge kwaliteit doordat er gebruik wordt gemaakt van de nieuwste componenten en authentieke materialen en zo voldoet het aan de hoge normen van de klanten. Comfort is ook het grootste belang, dus wordt er gebruik gemaakt van volledig lederen bekleding. Met deze schoenen weet je dus zeker dat je goed zit!


producten zichtbaar

Catarina Martins collectie

De collectie van Catarina Martins is vintage maar fris en eigentijds maar edgy. Bij elke collectie komt de met de hand geverft, gevoed en gewassen handtekening van CM terug, wat zorgt voor herkenbaarheid bij de klant. Alle leveranciers en productie partners zijn hardwerkende mensen uit het noorden van Portugal, die zijn uitgekozen voor hun tientallen jaren vakmanschap en oog voor detail.

Catarina Martins online

Catarina Martins schoenen en enkellaarzen koop je eenvoudig en snel online op Kellyjeans.nl. Met een mooie collectie met goede kwaliteit, zit er voor iedereen wel iets tussen. Wil je op de hoogte blijven van de leukste trends en nieuwe collectie, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte. Volg Kellyjeans op Facebook, Instagram en het fashion blog voor dagelijkse outfit inspiratie en trend updates.

atom/payment/kelly-gift-cardCreated with Sketch.Tekengebied 1atom/payment/fashiongiftcardCreated with Sketch.atom/payment/fashion-checkCreated with Sketch.Tekengebied 1