Catwalk Junkie


Catwalk Junkie

Catwalk Junkie is een merk dat zich heeft gespecialiseerd in het maken van prachtige stoere tops voor vrouwen. Er wordt goed gekeken naar de trends van de catwalk en de vrouwen bij Catwalk Junkie geven er dan hun eigen draai aan. De tops zijn voor iedere vrouw toegankelijk. Wij hebben voor jou de mooiste tops van Catwalk Junkie op een rijtje gezet, zodat je makkelijk en snel jouw favoriete item kunt kiezen in onze online selectie. De tops zijn allemaal voorzien van een stoere print of tekst, ideaal voor een casual look. Combineer de top dan bijvoorbeeld met een mooie jeans om deze casual look helemaal af te maken. In de collectie van Catwalk Junkie vind je tops met korte mouwen, driekwart mouwen, zonder mouwen of met lange mouwen. Er is dus ook nog een ruime keuze uit de verschillende modellen.

Catwalk Junkie kleding

Catwalk Junkie ALWAYS FRONT ROW! Voor iedereen die verslaafd is aan fashion, maar die niet geboren is om te volgen. Catwalk Junkie is bedacht door een groep vriendinnen die op zoek waren naar een originele manier om zichzelf uit te drukken. Aangezien ze de bestaande fashion industrie zat waren, begonnen ze simpelweg hun eigen merk. Dit merk combineert attitude met stijl en creativiteit. Geïnspireerd door wat hen aansprak op de catwalk, maar gedreven door een sterke drang naar originaliteit en onderscheiding zetten ze een unieke stijl neer voor iedereen die een statement wilt maken. Met als key pieces het statement Catwalk Junkie shirt.

Catwalk Junkie online

Op zoek naar een nieuwe outfit? Bij Kellyjeans.nl vind je altijd een grote collectie Catwalk Junkie kleding online volgens de laatste trends. Deze koop je gemakkelijk en snel online. Ben jij op zoek naar een stoere casual top die jouw garderobe net dat beetje extra geeft? Ben je op zoek naar HET laatste fashion item? Neem dan een kijkje in ons online aanbod en laat je inspireren door de prachtige items van Catwalk Junkie. Natuurlijk kun je ook altijd langs komen in één van onze fysieke winkels.

atom/payment/kelly-gift-cardCreated with Sketch.Tekengebied 1atom/payment/fashiongiftcardCreated with Sketch.atom/payment/fashion-checkCreated with Sketch.Tekengebied 1