Circle Of Trust


producten zichtbaar

Circle of Trust

Circle of Trust is een jong en innovatief fashionlabel met denimwear voor zowel mannen als vrouwen. Het merk is opgericht in 2005. Naar eigen zeggen kenmerkt de collectie van Circle of Trust zich als 'sexy, rough and fashionable'. Circle of Trust jeans wint steeds meer populariteit vanwege haar opvallende items en goede prijs-kwaliteitsverhouding. De merkwaarden van Circle of Trust zijn veelbelovend en gepassioneerd. De kleding van Circle of Trust wordt op een fair trade manier gefabriceerd en draagt een steentje bij aan de gemeenschap. De productie is duurzaam en maatschappelijk verantwoord. De handel is eerlijk en winst wordt rechtmatig uitgekeerd.

Circle of Trust jas

Kellyjeans.nl heeft een selectie gemaakt van de mooiste producten van Circle of Trust. Kellyjeans.nl verkoopt verschillende denims van een goede basis jeans tot een mooie uitgewerkte metalic broek. Naast de denim collectie verkopen wij ook Circle of Trust jassen, blouses, shirts en/of joggingpakken, shorts en chino’s. Neem een kijkje op Kellyjeans.nl of kom langs in één van onze winkels.

Circle of Trust online

Circle of Trust kleding koop je eenvoudig en snel online op Kellyjeans.nl. Bestel voor 15.00 uur en heb de bestelling morgen in huis. Gratis verzending boven de €49,95 en gratis retourneren. Blijf op de hoogte van de leukste trends en nieuwe collectie door je in te schrijven voor de nieuwsbrief. Volg Kellyjeans op Facebook, Instagram en het fashion blog voor dagelijkse outfit inspiratie en trend updates.

atom/payment/kelly-gift-cardCreated with Sketch.Tekengebied 1atom/payment/fashiongiftcardCreated with Sketch.atom/payment/fashion-checkCreated with Sketch.Tekengebied 1