Cult

Cult is een rebelse klassieker in de wereldwijde schoenenbranche. Het merk bestaat al sinds 1987 en staat voor a way of life. Het merk staat voor een rock uitstraling, onafhankelijkheid en de vrijheid om je te uiten. De naam Cult is daarom niet vreemd. Het schoenenmerk heeft een eigen, ruige, rebelse cultuur gevormd. Deze cultuur is tot stand gekomen door invloeden van kunst, politiek, mode en muziek. Dit maakt Cult een merk dat mee gaat met zijn tijd.


producten zichtbaar

Cult schoenen

De schoenen van het merk Cult worden gemaakt van fijn leer. Het stoere design van iedere schoen heeft vrouwelijke of luxe details als mooie tegenhangers. Dit maakt de schoenen modern en fashionable.

Cult online

Op zoek naar schoenen van Cult? Bij Kellyjeans.nl vind je Cult schoenen online volgens de laatste trends. Blijf op de hoogte van de leukste trends en nieuwe collectie door je in te schrijven voor de nieuwsbrief. Volg Kellyjeans op Facebook, Instagram en het fashion blog voor dagelijkse outfit inspiratie en trend updates.

atom/payment/kelly-gift-cardCreated with Sketch.Tekengebied 1atom/payment/fashiongiftcardCreated with Sketch.atom/payment/fashion-checkCreated with Sketch.Tekengebied 1