Desires

Desires is een nieuw merk, opgericht in 2013, van betaalbare mode voor meisjes, geïntroduceerd door een van Scandinavië's grootste modebedrijven SNS Group A / S, die ook achter een van Europa's leidende merken voor jonge mannen staat, Solid. Geïnspireerd door de ontspannen en relaxte levensstijl van LA-girls biedt Desires een complete fashion-ervaring. De kern van het nieuwe merk is een grote verscheidenheid aan jeans en broeken met een geweldige pasvorm voor betaalbare prijzen. Ondanks de redelijke prijzen, zal Desires ongetwijfeld worden erkend vanwege zijn grote kwaliteit en aandacht voor details.


Desires kleding

De kledingstukken hebben een rauwe en ontspannen uitstraling, bedoeld voor jonge meisjes die zich bewust zijn van wat ze dragen. Meisjes die zich individueel willen uiten en van het leven willen genieten - niet onzorgvuldig, maar voluit. Geweldig voor school en perfect voor de vrije tijd. Desires biedt je de kans om je innerlijke rebel vrij te laten.

Desires, is alles wat een meisje wil. Nu kan ze het zich ook echt veroorloven.

Desires online

Op zoek naar kleding van Desires? Bij Kellyjeans.nl vind je altijd een grote collectie Desires kleding online volgens de laatste trends. Bestel voor 15.00 uur op kellyjeans.nl en heb jouw bestelling de volgende werkdag in huis! Boven de €49,95 gratis verzending. Is het artikel niet naar wens? Dan kan je deze kosteloos retourneren.

atom/payment/kelly-gift-cardCreated with Sketch.Tekengebied 1atom/payment/fashiongiftcardCreated with Sketch.atom/payment/fashion-checkCreated with Sketch.Tekengebied 1