Deus


producten zichtbaar

Deus

Deus Ex Machina is een Australisch motor- en fashion merk, opgericht in 2006. In een korte tijd is Deus Ex Machina uitgegroeid tot een bekend merk dat in wel 150 boutiques & lifestyle stores in de Benelux, Frankrijk en Duitslang verkrijgbaar is. Naast motoren en kleding maakt het merk ook golfsurfboards, fixed-gear bikes, tassen en kunst. De kleding die Deus maakt is dan ook passend bij deze lifestyle. Deus is niet begonnen als een merk voor aangepaste onderdelen en met de hand gebouwde en op maat gemaakt motorfietsen, maar vooral om een cultuur van creativiteit te vieren. De Deus ex Machina showroom/café/hoofdkantoor in Sydney wordt dan ook gezien als een heiligdom, door het 'run-what-you-bring', voor vindingrijkheid en een plek met 'street-honest' industriële kunst. De Deus filosofie brengt het tijdperk terug voor verschillende zoektochten naar plezier - motorrijden, surfen, skateboarden, wat dan ook - handelwaren in fundamentalistische groeperingen. Allemaal zijn ze welkom onder het Deus dak, want er is respect voor de eerlijkheid en genot van de machine. Het is een eenvoudige, maar oprechte pitch die Deus ex Machina over de hele wereld uit draagt. Deus beweert dat er geen 'juiste manier' is voor individualisering, uiteindelijk komt het toch weer op één hoop.

Deus cap

Deus heeft een lijn met caps (baseball caps) in verschillende designs. Match jouw t-shirt met een Deus cap en je outfit is compleet. De Deus petjes kunnen door zowel dames als heren gedragen worden en hebben één maat. Met het bandje aan de achterzijde kan de cap versteld worden.

Deus online

Bestel jouw Deus cap of kleding voor 15.00 uur op kellyjeans.nl en heb de bestelling morgen in huis. Gratis verzending bij bestellingen boven de €49,95 en gratis retourneren. Ben je op zoek naar inspiratie? Bekijk dan onze Instashop en fashion blog of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Chat met ons