Deus


Deus

Deus Ex Machina is een Australisch motor- en fashion merk, opgericht in 2006. In deze korte tijd is Deus Ex Machina uitgegroeid tot een bekend merk dat in wel 150 boutiques & lifestyle stores in de Benelux, Frankrijk en Duitslang verkrijgbaar is. Naast motoren en kleding maakt het merk ook golfsurfboards, fixed-gear bikes, tassen en kunst. De kleding die Deus maakt is dan ook passend bij deze lifestyle. Deus is niet begonnen als een merk voor aangepaste onderdelen en met de hand gebouwde en op maat gemaakt motorfietsen, maar vooral om een cultuur van creativiteit te vieren. De Deus ex Machina showroom/café/hoofdkantoor in Sydney wordt dan ook gezien als een heiligdom, door het 'run-what-you-bring', voor vindingrijkheid en een plek met 'street-honest' industriële kunst. De Deus filosofie brengt het tijdperk terug voor verschillende zoektochten naar plezier - motorrijden, surfen, skateboarden, wat dan ook - handelwaren in fundamentalistische groeperingen. Allemaal zijn ze welkom onder het Deus dak, want er is respect voor de eerlijkheid en genot van de machine. Exclusiviteit, authenticiteit, enthousiasme. Het is een eenvoudige, maar oprechte pitch die Deus ex Machina over de hele wereld uit draagt. Deus beweert dat er geen 'juiste manier' is voor individualisering, uiteindelijk komt het toch weer op één hoop.

Deus t shirt

De ontwerpen van Deus zijn gemaakt van de fijnste stoffen en hebben bijzondere bewerkingen ondergaan zoals speciale verftechnieken en wasmethodes. Hierdoor is elk item van Deus uniek en heeft het die herkenbare Deus touch. Ben jij ook op zoek naar zo’n uniek en bijzonder item? Kijk dan eens in ons online aanbod en laat je verrassen door de prachtige kledingstukken die wij in de aanbieding hebben. Zo zijn er prachtige indigo wassingen voor een geklede look, speciale Californische weefmethodes voor een speciale fit en Japanse katoen voor het bedrukken van shirts en shorts gebruikt. Met een item van Deus ben je verzekerd van een stoere, casual en unieke look. Wij zijn fan! En jullie?!

Deus cap

Deus heeft een lijn met caps (baseball caps) in verschillende designs. Match jouw t-shirt met een Deus cap en je outfit is compleet. De Deus petjes kunnen door zowel dames als heren gedragen worden en hebben één maat. Met het bandje aan de achterzijde kan de cap versteld worden.

Deus online

Bestel jouw Deus cap of kleding voor 15.00 uur op kellyjeans.nl en heb de bestelling morgen in huis. Gratis verzending bij bestellingen boven de €49,95 en gratis retourneren. Ben je op zoek naar inspiratie? Bekijk dan onze Instashop en fashion blog of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

atom/payment/kelly-gift-cardCreated with Sketch.Tekengebied 1atom/payment/fashiongiftcardCreated with Sketch.atom/payment/fashion-checkCreated with Sketch.Tekengebied 1