Dishe


producten zichtbaar

Dishe

Dishe wil hedendaagse luxe combineren met gewild zijn. De dames blouses van Dishe worden dan ook gecreëerd door vakmanschap, exclusieve details en vooral creativiteit, waardoor elk stuk uniek en tijdloos is. De details uiten zich in juweel borduurwerk en er wordt gebruik gemaakt van sartorial productie voor de zachtste, fijnste en grootste kwaliteit. De Dishe blouse staat dan ook bekend om haar comfort en wordt gekenmerkt door de tegenstrijdige details die in de blouse zijn verwerkt.

Dishe blouses

De stoere, maar ook elegante blouses van Dishe zijn gemaakt voor de sterke vrouw die graag in het middelpunt wil staan en dat doet met haar style. De blouses zijn dan ook ultra-vrouwelijk, maar niet vulgair. Een ware trend in elke dames garderobe, van jong tot oud. De diverse blouses kunnen gemakkelijk gecombineerd worden, draag ze bijvoorbeeld op een een stoere skinny jeans.

Dishe online

Dishe kleding en blouses koop je eenvoudig en snel online op Kellyjeans.nl. Wanneer je van maandag t/m vrijdag vóór 15.00 uur besteld, wordt je bestelling in principe de volgende dag al bij je thuisbezorgd. Bestellingen die op zaterdag of zondag worden geplaatst worden in de meeste gevallen op dinsdag geleverd. Om op de hoogte te blijven van alle nieuwe trends kun jij je inschrijven voor de nieuwsbrief en kun je ons volgen op Facebook, Instagram Men of Instagram Women en onze Blog.

Chat met ons