Dkny


Donna Karan

Al 30 jaar ontwerpt Donna Karan voor de moderne en jonge vrouw om hun leven te vereenvoudigen. Donna Karan is inmiddels een van de meest iconische namen op de Amerikaanse modemarkt. Haar iconische silhouetten en innovatieve ontwerpen blijven tijdloos. Als vrouw weet zij als geen ander waar vrouwen tegenaan lopen. Met haar comfortabele collecties blijf je eindeloos combineren.

Donna Karan kleding

Donna Karan is een vrouw die voor vrouwen ontwerpt. Ze is een moderne, succesvolle vrouw die vooruitstrevend en zelfverzekerd is. Door te reageren op haar eigen behoeftes, lanceerde Karan haar eerste collectie Seven Easy Pieces die een revolutie teweeggebracht in de manier waarop vrouwen zich kleden. Een bodysuit, een getailleerd jasje, een rok, een broek, een kasjmier trui, een leren jas en een avondlook. Met Seven Easy Pieces konden vrouwen oneindige combinaties maken met deze gemakkelijk te dragen kledingstukken. Hiermee vereenvoudigde ze het leven van de moderne vrouw van 's ochtends tot 's avonds, zonder de elegantie of sensualiteit te ontnemen.

DKNY

Donna Karan werd vervolgens geconfronteerd met haar tienerdochter die haar kast overviel. Ze ontwikkelde hiervoor haar nieuwe merk New Yorker: DKNY. Een dynamische garderobe van alles wat je nodig om het leven van New York te leven, waar dan ook. In tegenstelling van haar oorspronkelijke principe van ontwerpen voor de vrouw die niet wist waar de dag haar zou brengen, transformeerde Donna Karan het nieuwe merk DKNY in een wereldwijde lifestyle-krachtpatser.

atom/payment/kelly-gift-cardCreated with Sketch.Tekengebied 1atom/payment/fashiongiftcardCreated with Sketch.atom/payment/fashion-checkCreated with Sketch.Tekengebied 1