Terug naar alle merken
Dsquared

Dsquared

De collecties van Dsquared2 bestaan voornamelijk uit contrasten. Zo wordt sportief en glamorous samengevoegd in één artikel, maar ook laidback en extravagant en mannelijk en vrouwelijk zijn tegenstrijdige uitgangspunten waar ze graag gebruik van maken. Op deze manier onderscheiden zij zich ook van de andere merken en is Dsquared een bekend begrip onder velen.


Dsquared HerenDsquared Dames


Dsquared2

Dsquared2 is opgericht door twee broers uit Toronto, Canada. Daarna zijn ze verhuisd naar Italië om daar een merk op te zetten. Het merk is bekend geworden bij journalisten en kopers door de spectaculaire modeshows waarin zij hun extravante kleding laten zien. Zo eindigde Chrintina Aguilera tijdens één van hun modeshows, terwijl ze mannelijke modellen uitkleedde van de Dsquared2 kleding.

Dsquared online

Dsquared kleding koop je eenvoudig en snel online op Kellyjeans.nl. Blijf op de hoogte van de leukste trends en nieuwe collectie door je in te schrijven voor de nieuwsbrief. Volg Kellyjens op Facebook, Instagram en het fashion blog voor dagelijkse outfit inspiratie en trend updates.

atom/payment/kelly-gift-cardCreated with Sketch.Tekengebied 1atom/payment/fashiongiftcardCreated with Sketch.atom/payment/fashion-checkCreated with Sketch.Tekengebied 1